Werkgevers

TeqJob Beveiligingstechniek

TeqJob Beveiligingstechniek werft en selecteert personeel op MBO-, HBO- en WO-niveau. Voor vacatures en bemiddelingen werven en selecteren wij in heel Nederland, wij hebben een groot actief netwerk.  Functies die veel voorkomen zijn beveiligingsmonteurs, service engineers, werkvoorbereider en projectmanagers. Heeft u een vacature voor een vast dienstverband? TeqJob ondersteunt uw recruitment afdeling of gaat zelfstandig aan de slag om invulling te geven aan uw vacature(s). Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de techniek en werving & selectie en recruitment kennen wij de markt en mogelijkheden. Hierbij werken wij zo efficiënt en slim mogelijk zonder de mens uit het oog te verliezen. Ons streven: uw vacatures voor 100% invullen.

No cure no pay

Wij werken op basis van no cure no pay. Bent u tevreden over onze dienstverlening dan betaalt u slechts twee keer het bruto maandsalaris van de technisch professional. Wij brengen vooraf geen werving & selectie in rekening! Bij een succesvol werving & selectie traject brengen wij 2x het bruto maandsalaris van de kandidaat in rekening.

De TeqJob manier

TeqJob gelooft dat het werven en selecteren van professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Wij kijken verder dan het CV en de vacaturetekst. Zo spreken wij standaard iedere kandidaat persoonlijk en spreken wij bij voorkeur meerdere referenties. Op deze manier leren wij de kandidaat persoonlijk kennen en ontdekken we sneller of er een match is met een vacature of bedrijf in ons netwerk. Deel uw vacature met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Van beveiligingsmonteur, werkvoorbereider tot manager

TeqJob werkt voor opdrachtgevers in de elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en Industriele Automatisering. Of u nu op zoek bent naar een beveiligingsmonteur, werkvoorbereider, engineer of een projectmanager, TeqJob helpt u bij het vinden van de juiste professionals.

Stappenplan TeqJob

Kop koffie (op afstand)

We maken graag kennis met u, uw bedrijf en brengen uw behoeften in kaart. Dit kan live, telefonisch of tijdens een Skype gesprek, overdag of in de avond, wij maken tijd voor u.

Functieprofiel opstellen

Een goed begin is het halve werk. Daarom stellen wij samen met u het functieprofiel op. Een techneut is bijvoorbeeld van nature bescheiden waar we rekening mee houden bij het opstellen van het profiel.

Werving kandidaten

Via verschillende kanalen trekken we kandidaten aan. Wij kijken verder dan het CV en spreken iedere sollicitant persoonlijk. Zo kunnen wij in instaan voor alle profielen die wij aanbieden.

Akkoord

Heeft u de juiste kandidaat gesproken en wil de technisch professional bij u aan de slag, dan zorgen wij samen voor de administratieve afhandeling.

Wacht niet langer

Bent u overtuigt van onze meerwaarde en zou u graag met ons in gesprek gaan over uw openstaande vacature(s) in de beveiligingstechniek, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Contactformulier, 020-210 1500, Skype: office_462457 of  dennis@teqjob.com

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
phoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram