Carrière in de Beveiligingstechniek

Jouw Carrière in de beveiligingstechniek

Bij TeqJob Beveiligingstechniek ondersteunen wij jou graag in het vinden van een nieuwe baan of bij het zetten van een volgende stap in jouw carrière. Met een groot landelijk netwerk binnen de beveiligingstechniek zijn wij slagvaardig en weten goed wat de ontwikkelingen en carrière mogelijkheden zijn. 

De meeste klanten kennen wij persoonlijk en zo kennen wij de cultuur binnen de organisatie. Dit helpt ons en jou om een goede match te maken. Bij TeqJob kijken we verder dan een CV en een vacaturetekst. Dit is de basis, daarnaast is een juiste match tussen jouw persoonlijkheid, normen en waarde met die van onze klant misschien nog wel veel belangrijker. 

Groot netwerk met werkgevers

TeqJob Beveiligingstechniek werkt samen met een groot aantal leden van de Alarmgroep Nederland. Deze zijn landelijk vertegenwoordigd en door deze samenwerking zijn wij in staat om snel te schakelen. Ook als er geen vacature online staat zijn er vaak wel mogelijkheden voor professionals (uitvoering / engineering / management) die kennis en werkervaring hebben binnen de beveiligingstechniek.

Op het moment is er binnen de beveiligingstechniek veel vraag naar ICT / Telecom specialisten die graag aan het werk gaan in deze sector. Dus als jij graag deze stap wilt maken neem dan direct contact op of stuur je CV en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met jou. Voor beveiligingsmonteurs met ervaring hebben wij altijd direct meerdere mogelijkheden in heel Nederland.

Wij houden er rekening mee dat de meeste professionals die wij ondersteunen met hun carrière zelf op dit moment nog aan het werk zijn. Wij maken tijd voor je vrij op een moment dat het jou goed uitkomt. Interviews kunnen na werktijd plaatsvinden via Skype of telefonisch. Daarnaast houden wij contact met je via Whatsapp zodat je nooit een telefoontje van ons krijgt terwijl je aan het werk bent bij je huidige werkgever. 

Direct in dienst bij de werkgever

Via TeqJob Beveiligingstechniek ga je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Wij doen alleen het recruitment en dat doen wij in opdracht van het installatiebureau. Heb jij ervaring en ben je in het bezit van een TBV diploma dan hebben wij een mooie baan voor je beschikbaar. Kijk voor meer info op onze high security projecten. Al onze bemiddelingen hebben als uitgangspunt een vast dienstverband. Binnen de beveiligingstechniek hebben wij vacatures openstaan op alle niveaus (monteur, servicemonteur, werkvoorbereiding / engineering en management). 

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram