Monteur Beveiligingsinstallaties blog

Monteur Beveiligingsinstallaties blog

In de monteur beveiligingsinstallaties blog posten wij artikelen over onderwerpen waar een beveiligingsmonteur mee in aanraking komt. Meestal zijn dit onderwerpen over de techniek maar ook carrière mogelijkheden komen aan bod. Wij hebben als doel zo veel als mogelijk informatie te geven over het beroep monteur beveiligingsinstallaties.

Wat is een bouwkundige beveiliging

Een bouwkundige beveiliging zijn maatregelen zoals sloten, rolluiken, tralies of sloten om ruimtes ontoegankelijk te maken voor onbevoegde.

Meer lezen...
Wat is toegangscontrole

Toegangscontrole is een beveiligingssysteem of installatie die op basis van ingegeven variabelen bepaalt of een persoon of voertuig toegang krijgt tot de ruimte of het gebouw. Dit kan met behulp van een geautomatiseerd systeem zoals een tag / pasje of gezichtsherkenning.

Meer lezen...

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram