Vacature Beveiligingsmonteur

Vacature beveiligingsmonteur

In de functie van beveiligingsmonteur ga je met behulp van elektronische apparatuur objecten, woonhuizen, kantoren, horeca, showrooms en winkels beschermen tegen inbraak, brand en vandalisme. Door ons grote netwerk van aangesloten beveiligingsbedrijven hebben wij door heel Nederland altijd actuele vacatures openstaan. Via TeqJob beveiligingstechniek ga je altijd direct in dienst bij de werkgever. Bij elektronische beveiligingen moet je denken aan:

  • Inbraakbeveiliging
  • Branddetectie
  • Camera observatie
  • Cyber security
  • Toegangscontrole

Opleiding Beveiligingsmonteur

Bij voorkeur heb je een opleiding op minimaal MBO niveau 2 in de richting elektrotechniek, energietechniek of mechatronica. Maar interesse en ambitie zijn de belangrijkste aspecten om te kunnen werken in de beveiligingstechniek. Je zal altijd starten als beveiligingsmonteur en daarna kan je je verder gaan specialiseren in bijvoorbeeld brandbeveiliging. Doorgroeien richting de functie van engineer beveiligingstechnieken of werkvoorbereider is natuurlijk op termijn ook zeker mogelijk. Na een inwerkperiode zal je altijd een interne opleiding aangeboden krijgen als MBV of TBV, opleiding Monteur Beveiligingssystemen.

De opleiding die nodig hebt om als Beveiligingsmonteur aan de slag te kunnen is minimaal MBO niveau 2 in de richting elektrotechniek, energietechniek of mechatronica. Hiernaast is een gezonde doses interesse en ambitie de belangrijkste aspecten om te kunnen werken in de beveiligingstechniek. Als je op MBO-4 / HBO start binnen de beveiligingstechniek dan kan je snel doorgroeien  richting een specialisatie. Dit kan zijn: Service Technicus, Cyber security engineer, Werkvoorbereider, Accountmanager of als leidinggevende.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden Beveiligingsmonteur

Het gemiddelde bruto loon van een beveiligingsmonteur is  € 2.800,- per maand. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn: een auto van de zaak die je eventueel ook privé kan gebruiken, 25 vrije dagen en 13 ATV dagen en opleidingsmogelijkheden.

Carrière mogelijkheden Beveiligingsmonteur

Als beveiligingsmonteur heb je diverse specialisaties in de breedte zoals brandbeveiliging, service onderhoud, toegangscontrole en camera systemen. Bijvoorbeeld in de toegangscontrole techniek heb je tegenwoordig zeer complexe situaties / beveiligingsinstallaties met camera systemen (gezichtsherkenning) gecombineerd met toegangspassen of vingerafdruk herkenning. Hierbij moet je denken aan luchthavens, musea of grote kantoorgebouwen. Maar je kan je ook ontwikkelen in de hoogte en dan moet je denken aan werkvoorbereider, project engineer of projectmanager. Dit betekend wel vaak dat je een HBO opleiding moet hebben of deze moet gaan volgen. De basis opleiding binnen de beveiligingstechniek is een MBV (monteur beveiligingsinstallaties) en TBV (technicus beveiligingsinstallaties). Er zijn mogelijkheden om deze opleidingen te volgen bij bedrijven waar wij voor werken.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Een beveiligingsmonteur moet altijd een bewijs van goed gedrag hebben. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Als je in aanraking geweest bent met justitie dan kan het voorkomen dat je niet in aanmerking komt voor een VOG. Dan is het niet mogelijk om op korte termijn binnen de beveiligingstechniek aan het werk te gaan.

TeqJob vacature beveiligingsmonteur

Baan voor de toekomst

Als je werkzaam bent binnen de beveiligingstechniek dan ben je verzekert van een baan, ook in de toekomst. Lees dit artikel eens uit de Telegraaf: Gezocht Beveiligingsmonteur
Elke baan binnen de beveiligingstechniek is altijd in ontwikkeling omdat we met de tijd mee moeten gaan en omdat inbrekers ook steeds slimmer worden. Sinds kort is ook de Cyber security sterk in opkomst en moet je om een goede beveiligingsinstallatie te installeren steeds meer kennis hebben van ICT, IP protocollen en overige netwerktechnologieën. Dus ook met een opleiding in de ICT ben je van harte welkom in dit vakgebied.

Vacature Beveiligingsmonteur

TeqJob Beveiligingstechniek werkt samen met een groot aantal installatiebureaus die gespecialiseerd zijn in de beveiligingstechniek. Wij hebben in heel Nederland <<vacatures>> openstaan binnen de beveiligingstechniek en via TeqJob ga je altijd rechtstreeks in dienst bij de werkgever. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via 020-210 1500 of per mail [email protected].

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram