Beveiligingstechniek, vacatures High Security Projecten

Beveiligingstechniek, vacatures High Security Projecten

TeqJob werkt samen met een groot aantal opdrachtgevers in de beveiligingstechniek. Naast het MKB werken wij ook samen met één van de grootste installateurs van Nederland. Zij werken voor defensie, ziekenhuizen, musea en andere grote objecten waar de beveiliging en de kwaliteit op het hoogste niveau ligt. Dat zij hun werk goed doen blijkt uit de waardering die zij afgelopen jaar hebben ontvangen van hun klanten en leveranciers en staan op no.1 beste Security Management bedrijf van Nederland. Naast goede beveiliging op het allerhoogste niveau dragen zorgen zij voor de integratie van ICT (cybersecurity), toegangscontrole en camerasystemen (CCTV). Innovatie staat hoog op hun prioriteitenlijst en zij werken altijd met de beste en nieuwste beveiligingsapparatuur. Ze zijn de specialist op het gebied van toegang en identity management, door het automatiseren van processen, integratie van diverse systemen en een goed toegankelijke userinterface kunnen zij data gedreven oplossingen bieden.

Certificeringen

Omdat wij in de beveiligingstechniek in de hogere klasse objecten beveiligen is het belangrijk dat ons bedrijf en ons personeel in bezit zijn van alle benodigde certificeringen. Wij beschikken over alle certificaten op het gebied van security management en beveiligingsoplossingen. Wij werken volgens ITIL (ITIL) is een gestructureerde aanpak voor het leveren van een gewenste kwaliteit van Services). Onze medewerkers zijn opgenomen in het Security Expert Register Nederland (SERN).
Certificaten:

  • BORG-erkend
  • CCV-keurmerk
  • ICT-keurmerk
  • ISO-9001
  • ISO-14001
  • Lid VBN

Projecten waar je aan gaat werken

De meest prestigieuze projecten kunnen wij in verband met de veiligheid niet benoemen. Dat maakt het werken bij deze klant zo interessant. Als je bij deze klant aan de slag gaat dan moet je hier ook echt rekening mee houden en kan je niet alles delen met iedereen. Geheimhoudingsplicht licht bij ons op een verhoogd niveau en de consequenties kunnen groot zijn als wij ons hier niet aan houden.

Omdat wij veel systemen kunnen laten samenwerken op één platform is het voor grote klanten interessant om met ons samen te werken. Hierbij moet je denken aan intelligente camerasystemen, brandmeldinstallaties, intercominstallaties en autorisatiebeleid in de vorm van toegangscodes en –pasjes. Veel zorginstellingen maken gebruik van onze diensten en daarnaast zijn wij veel werkzaam in datacenters,  zakelijke en financiële dienstverlening, onderwijs, sport, cultuur & hospitality. Vaak maken wij gebruik van slimme camera observatie die het mogelijk maken om persoonsstromen te monitoren en te bewaken zonder daarbij de privacy te schenden.

Welke mogelijkheden hebben wij

Engineer Beveiligingstechniek

Als engineer kijk je naar de technische aspecten van het project, ga je met leveranciers in gesprek over de mogelijkheden en bepaal je of je kan voldoen aan de vraag van de klant. Natuurlijk hou je het budget in de gaten.

Monteur Beveiligingstechniek

Als monteur in de beveiligingstechniek ga je hightech beveiligings- en IT-oplossingen installeren en onderhouden. Je bent in het bezit van een MBV en een opleiding MBO-3 en natuurlijk heb je een rijbewijs B. Je kan doorgroeien naar Technicus.

Projectleider Beveiligingstechniek

Je hebt ruime ervaring in de beveiligingstechniek als engineer / werkvoorbereider en je wilt een carrière stap maken of nog beter je hebt ervaring als projectmanager. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Technicus Beveiligingstechniek

Als technicus heb je de leiding over een project en stuur je meerdere monteurs aan. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en de projectleiding. Voor deze functie zijn meerdere jaren ervaring in de beveiligingstechniek nodig.

Arbeidsvoorwaarden in de beveiligingtsechniek

25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, pensioenregeling en een leaseauto die je in overleg ook privé kan gebruiken. Het salaris in de beveiligingstechniek is afhankelijk van jouw functie. In de montage start je vaak rond de €2300,- en als projectmanager is een salaris van meer dan €6000,- bruto per maand mogelijk. Er zijn bijna altijd mogelijkheden om door te groeien, als jij initiatief toont wordt dit altijd beloont. 

Complexe beveiligingsinstallaties

Is je interesse gewekt in één van onze openstaande vacatures of zou je een keer vrijblijvend contact willen hebben om te bepreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Dit kan via de vacature of rechtstreeks via ons online formulier. Bellen is sneller en wij zijn bereikbaar op 020-210 1500

Zoek je een baan in de beveiligingstechniek

TeqJob heeft altijd openstaande vacatures in de beveiligingstechniek voor kandidaten met ervaring. Wij kennen onze klanten en samen kunnen wij bespreken wat het beste past bij jouw wensen. Neem direct telefonisch contact met ons op via 020-210 1500 of schrijf je in. Wij gaan altijd eerst met elkaar in gesprek en bepalen dan samen de mogelijkheden. Via TeqJob ga je direct in dienst bij de werkgever of via detavast aan de slag met de intentie van een vast dienstverband.

14X

TeqJob beveiligingstechniek bestaat nu 3 jaar en wij hebben 14 kandidaten geassisteerd bij het vinden van een passende baan in de beveiligingstechniek.

46X

In Nederland hebben wij 46 actieve klanten die zich gespecialiseerd hebben in de beveiligingstechniek waar wij ook jouw profiel onder de aandacht kunnen brengen.

1X

Je hoeft je maar 1x in te schrijven en wij gaan voor je aan de slag. Inschrijven

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram