Werkgevers

TeqJob Beveiligingstechniek

TeqJob Beveiligingstechniek werft en selecteert personeel op MBO-, HBO- en WO-niveau. Voor vacatures en bemiddelingen werven en selecteren wij in heel Nederland, wij hebben een groot actief netwerk.  Functies die veel voorkomen zijn beveiligingsmonteurs, service engineers, werkvoorbereider en projectmanagers. Heeft u een vacature voor een vast dienstverband? TeqJob ondersteunt uw recruitment afdeling of gaat zelfstandig aan de slag om invulling te geven aan uw vacature(s). Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de techniek en werving & selectie en recruitment kennen wij de markt en mogelijkheden. Hierbij werken wij zo efficiënt en slim mogelijk zonder de mens uit het oog te verliezen. Ons streven: uw vacatures voor 100% invullen. TeqJob gaat voor elke vacature actief aan de slag, dit betekend dat wij binnen ons netwerk opzoek gaan naar kandidaten die open staan voor een andere baan. Dit doen wij altijd integer en discreet. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP en voldoen aan de AVG/GDPR richtlijnen. 

No cure no pay

Voor onze recruitment, werving & selectie of headhunter activiteiten betaald u achteraf als de bemiddeling omgezet is in een dienstverband met uw bedrijf. Voor onze recruitment activiteiten brengen wij twee keer het overeengekomen bruto maandsalaris van de technisch specialist in rekening. De betaling zal plaatsvinden in 6 maandelijkse termijnen.

Als via TeqJob uw openstaande vacature succesvol ingevuld wordt dan is de investering (wering & selectie / recruitment fee) 18% van het overeengekomen bruto jaarsalaris inclusief vakantierechten.

De TeqJob manier

TeqJob gelooft dat het werven en selecteren van professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Wij kijken verder dan het CV en de vacaturetekst. Zo spreken wij standaard iedere kandidaat persoonlijk en spreken wij bij voorkeur meerdere referenties. Op deze manier leren wij de kandidaat persoonlijk kennen en ontdekken we sneller of er een match is met een vacature of bedrijf in ons netwerk. Deel uw vacature met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Van beveiligingsmonteur, werkvoorbereider tot manager

TeqJob werkt voor opdrachtgevers in de elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en Industriele Automatisering. Of u nu op zoek bent naar een beveiligingsmonteur, werkvoorbereider, engineer of een projectmanager, TeqJob helpt u bij het vinden van de juiste professionals.

Samenwerken met TeqJob Recruitment

Kop koffie (op afstand)

We maken graag kennis met u, uw bedrijf en brengen uw behoeften in kaart. Dit kan live, telefonisch of tijdens een Skype gesprek, overdag of in de avond, wij maken tijd voor u.

Functieprofiel opstellen

Een goed begin is het halve werk. Daarom stellen wij samen met u het functieprofiel op. Een techneut is bijvoorbeeld van nature bescheiden waar wij rekening mee houden bij het opstellen van het profiel.

Werving kandidaten*

Via verschillende kanalen trekken we kandidaten aan. Wij kijken verder dan het CV en spreken iedere sollicitant persoonlijk. Zo kunnen wij in instaan voor alle profielen die wij aanbieden.

Akkoord

Hebt u de juiste kandidaat gesproken en wil de technisch professional bij u aan de slag, dan zorgen wij samen voor de administratieve afhandeling.

*Werving kandidaten

Diverse wervingskanalen

Wij plaatsen uw vacaturetekst op betaalde en gratis vacaturesites. Wij houden rekening met de sectoren en het niveau van de kandidaat, deze moet overeenkomen met het wervingskanaal.

Database

TeqJob houdt een actieve database bij met kandidaten die wij persoonlijk gesproken hebben. Wij brengen de vacature onder de aandacht alleen bij passende profielen.

Actief zoeken

Via LinkedIn en andere social media hebben wij actieve zoekopdrachten openstaan en zijn als eerste op de hoogte van de beschikbaarheid van potentiele kandidaten.

Transparant handelen (AVG)

Wij versturen pas een profiel als de kandidaat hiervan op de hoogte is gebracht. Alleen noodzakelijke gegevens en volgens de AVG bewaren wij in onze database.

Wacht niet langer

Bent u overtuigt van onze meerwaarde en zou u graag met ons in gesprek gaan over uw openstaande vacature(s) in de beveiligingstechniek, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Contactformulier, 020-210 1500 of per mail  [email protected]

Overige diensten TeqJob

Naast werving & selectie kunt u aan ons ook uw recruitment volledig of gedeeltelijk uitbesteden, RPO of Recruitment Processing Outsourcing. Hierbij benaderen wij passende kandidaten vanuit uw bedrijfsnaam en kunnen wij het volledige sollicitatieproces voor u uit handen nemen. 

Overige recruitment activiteiten

  • Interne begeleiding van recruitment trajecten;
  • Ondersteuning bij HR activiteiten / werkzaamheden op basis van een uurtarief;
  • Opstellen van wervingsplannen en advisering van de wervingsstrategie;
  • Coaching trajecten binnen de technische sector.
Eng Werkgever Recruitment

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram