Hout Inbraakbeveiliging

Informatie over Hout Inbraakbeveiliging

Hout Inbraakbeveiliging is al 38 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen en bouwkundige beveiliging. Wij bieden de meest geavanceerde en veiligste beveiligingssystemen. Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn onze speerpunten.

Hout inbraakbeveiliging

Naast de installatie geavanceerde beveiligingsinstallaties staan wij 24/7 klaar voor onze klanten om te ondersteunen bij alle aspecten die te maken hebben met de beveiliging / bescherming van hun spullen, bedrijven en woonhuizen. Naast elektronische beveiligingen leveren wij ook bouwkundige beveiliging inclusief hang en sluitwerk. Dus ook voor het bestellen, vervangen van cilinders en sleutels kunt u terecht bij Hout Inbraakbeveiliging.

Hout Inbraakbeveiliging is een profesioneel beveiligingsbedrijf voor zakelijke en particuliere klanten. Gespecialiseerd in het beveiligen van woonhuizen, winkels en bedrijfspanden conform verzekeringseisen. Bevoegd om beveiligingsbewijzen af te geven in alle klasse.

Naast de installatie van elektronische beveiligingen leveren en installeren wij ook rolluiken, overheaddeuren, cilinders en sloten, hekwerken en tralies.

Specialisatie Hout Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Als erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf verzorgen wij alle aspecten rond een inbraakbeveiliging op elektronisch en bouwkundig gebied. Wij gaan in gesprek met uw verzekeringsmaatschappij en voorzien bedrijven en woonhuizen van de best mogelijke maar klantvriendelijk beveiliging.

Bouwkundige beveiliging

Een beveiligingssysteem is zo sterk als de zwakste schakel, wij zijn in staat om de beveiliging van uw datanetwerk, de hierop aangesloten beveiliging te combineren met bouwkundige beveiligingsmaatregelen. Hierdoor realiseren wij een compleet beveiligingsplan waarbij er rekening gehouden wordt met alle bijkomende aspecten. Wij hebben specialisten in dienst op elk werkgebied binnen de beveiligingstechniek.

Rolluiken & sleutelsystemen

Rolluiken of rolhekken zijn in vele vormen beschikbaar. Door de toepassing van nieuwe materialen hebben wij ook gesloten en toch doorzichtige systemen.
Een andere specialisatie is het hang- en sluitwerk wat wij installeren. Samen met een goed doordacht sleutelplan bieden wij hoogwaardige oplossingen om uw spullen en gebouwen te beschermen.

Werken bij Hout Inbraakbeveiliging

Door een constante groei van ons bedrijf zijn wij bij Hout Inbraakbeveiliging opzoek naar collega’s in diverse functies. Wij hebben altijd mogelijkheden voor een gesprek met gemotiveerd personeel wat zelfstandig kan werken en affiniteit heeft met beveiligingstechniek en open staat voor de nieuwste ontwikkelingen in beveiligingstechniek en automatisering. Wat het echt interessant maakt om bij Hout aan de slag te gaan is de diversiteit van de werkzaamheden. Bij Hout moet je in de kern goede bouwkundige kennis en kunde hebben en daarnaast enig elektrotechnische kennis. Ontwikkeling en opleiden tot een allround monteur staat bij ons op nr. 1. Ik ben geïnteresseerd!

Vacatures,  Hout Inbraakbeveiliging

Er zijn momenteel geen vacatures.

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram