Vacature Hulpmonteur Beveiligingstechniek

Wij streven een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na en dat lukt ons al ruim 15 jaar met als gevolg dat onze klantenkring snel groter wordt. Vanwege deze sterke groei zijn wij opzoek naar uitbreiding van ons team. Heb jij interesse in elektrotechniek en zou jij e verder willen specialiseren dan is dit jouw kans!!  Ons succes hebben wij te danken aan een hoge klanttevredenheid wij verwachten ook van onze nieuwe medewerkers dat ze er alles aan doen om de verwachting van onze klanten elke keer weer te overtreffen. Vanuit ComSafe zal je op alle mogelijke aspecten hierbij ondersteund worden. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Wij leveren camerasystemen, inbraak-meldinstallaties, toegangscontrolesystemen, (complexe) brandmeldinstallaties, bouwplaats-beveiligingen en security managementsystemen.

Als Hulpmonteur Beveiligingstechniek is ervaring niet belangrijk wij vinden het veel belangrijker dat je gemotiveerd bent om een vak te leren. Je gaat een ervaren monteur ondersteunen bij zijn werkzaamheden en leert gaandeweg alles wat er bij een beveiligingsinstallatie te leren valt. Daarnaast zal je natuurlijk diverse cursussen gaan volgen.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie € 1.900,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een opleidingstraject, mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die werkt bij ComSafe krijgt regelmatig product updates. Wij laten dan een product specialist bij ons op kantoor uitleggen hoe de installatie en / of programmering werkt

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring in de elektrotechniek en je woont in de omgeving van Volendam.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Hulpmonteur Beveiligingstechniek

Dit is een afwisselende baan bij een leuk en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over ComSafe beveiligingstechniek

Vacature Junior Beveiligingsmonteur

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Als Junior Beveiligingsmonteur in de beveiligingstechniek ga je samen met een 1st monteur ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je gaat via ons een opleiding volgen van Monteur Beveiligingsinstallaties.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2300,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Zodra je zelfstandig aan het werk gaat zit daar een representatieve auto van de zaak bij die ook privé te gebruiken is (hou wel rekening met een bijtelling), mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden om voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je natuurlijk ervaring met beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega's. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Junior Beveiligingsmonteur
Dit is een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalig" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat direct in dienst bij de werkgever!

Vacature Hulpmonteur Beveiligingstechniek

Je werkt samen met een ervaren beveiligingsmonteur en leert het vak in de praktijk. Daarnaast zal je diverse opleidingen volgen om de theorie achter een beveiligingsinstallatie goed te begrijpen. Belangrijk in deze functie is dat je goed in het Nederlands kan communiceren, geen contact gehad hebt met justitie en ervaring hebt met het aanleggen van elektrotechnische installaties. Iedereen die hier werkt moet een verklaring van goed gedrag hebben.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van junior beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €1900,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Hulpmonteur Beveiligingstechniek

Je ontvangt een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO. Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar landelijke ervaring in de beveiligingstechniek en veel werknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal. Binnen de beveiligingstechniek zijn ze specialist in het koppelen van de diverse systemen. Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Ondanks dat de organisatie formeel georganiseerd is de saamhorigheid groot. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Vacature Assistent beveiligingsmonteur

Samen met een ervaren beveiligingsmonteur ga je in de randstad beveiligingsinstallaties installeren. Hierbij leer je in korte termijn wat er bij komt kijken om een goed werkende installatie op te leveren. Daarnaast ga je een opleiding en cursussen volgen binnen de beveiligingstechniek. Dit kunnen product specifieke trainingen zijn en een MBV (monteur beveiligingsinstallaties) en eventueel hierna een TBV (technicus beveiligingsinstallaties). Belangrijk in deze functie is dat je niet in contact geweest bent met justitie en goed in het Nederlands kunt communiceren.

Installaties waar je meer in aanraking komt zijn:

Als assistent beveiligingsmonteur wordt je ingezet op de nieuwbouwinstallaties en het service en onderhouden van de diverse beveiligingsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor een juiste bekabeling en montage van de apparatuur zoals het afmonteren van de centrale, PIR's, Camera's, codepanelen, actieve en passieve componenten. De inbedrijfstellingen doe je samen met de 1st monteur. Op termijn ga je zelfstandig installaties beheren en installeren. Het is dan belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs.

Regelmatig heb je dan ook contact met de werkvoorbereiding en de meldkamer. Dit is een opleidingsfunctie waarbij je binnen een interessant werkgebied de kneepjes van het vak gaat leren.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram