TeqJob Beveiligingstechniek

Over TeqJob Beveiligingstechniek

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in Werving & Selectie, Recruitment en Detachering binnen de beveiligingstechniek. In de beveiligingstechniek werken wij landelijk en hebben veel openstaande vacatures bij diverse gespecialiseerde installatiebureaus en beveiligingsbedrijven. Voor andere vacatures binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering kun je contact met ons opnemen via [email protected] of neem een kijkje op TeqJob.com

TeqJob Beveiligingstechniek heeft ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling in de engineering en management. De vakgebieden waarin wij jou kunnen bemiddelen zijn de beveiligingstechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Door een vergaande digitalisering en een LEAN werkmethodiek is TeqJob in staat om snel en flexibel te handelen. Omdat wij in contact blijven met onze opdrachtgevers en kandidaten zijn wij in staat om een hoge kwaliteit te bieden binnen de arbeidsbemiddeling via Werving & Selectie, Recruitment en Detachering trajecten.

Samenwerken met TeqJob Recruitment

Kop koffie (op afstand)

We maken graag kennis met u, uw bedrijf en brengen uw behoeften in kaart. Dit kan live, telefonisch of tijdens een Skype gesprek, overdag of in de avond, wij maken tijd voor u.

Functieprofiel opstellen

Een goed begin is het halve werk. Daarom stellen wij samen met u het functieprofiel op. Een techneut is bijvoorbeeld van nature bescheiden waar wij rekening mee houden bij het opstellen van het profiel.

Werving kandidaten*

Via verschillende kanalen spreken wij met kandidaten. Wij kijken verder dan het CV en spreken iedere sollicitant persoonlijk. Zo kunnen wij in instaan voor alle profielen die wij aanbieden.

Akkoord

Hebt u de juiste kandidaat gesproken en wil de technisch professional bij u aan de slag, dan zorgen wij samen voor de administratieve afhandeling.

Zoek jij een baan in de Beveiligingstechniek

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de beveiligingstechniek, kijk dan bij onze openstaande vacatures. Als jouw toekomstige baan niet op de vacaturebank van TeqJob Beveiligingstechniek staat en je bent wel op zoek naar een nieuwe functie binnen de beveiligingstechniek dan kun je altijd een berichtje achterlaten of direct contact opnemen op het nummer 020 210 1500 Tijdens een kort interview (telefonisch of via skype) kunnen wij dan de mogelijkheden bespreken die wij open hebben staan. Na dit interview bepaal jijzelf of wij voor jou aan de slag gaat. Hoe relaxt is dat dan, gewoon aan het werk blijven bij je huidige werkgever met de gedachte dat wij voor jou op zoek gaan naar de gewenste baan in de techniek.

Volg TeqJob op LinkedIn voor updates en de nieuwste vacatures: tqjb.nl/li-update

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram