Lancker Wolters Beveiliging & ICT

Informatie over Lancker Wolters Beveiliging & ICT

Lancker Wolters beveiliging & ict is een gespecialiseerd en gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf.

Wij zijn in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een middelgroot landelijk opererende organisatie met een hoog kennisniveau dat wij vertalen in een hoge mate van praktische dienstverlening.

LanckerWolters ICT

“Combineren van diverse beveiligingssystemen en de klant staat altijd centraal”

De kracht van Lancker Wolters beveiliging & ict biedt u vooral meerwaarde daar waar systemen geïntegreerd moeten functioneren, waarbij wij onder andere gebruik maken van het Honeywell Pro-Watch Platform. Dit platform verzamelt informatie vanuit meerdere systemen en integreert het om elke vorm van inbreuk op de beveiliging te stoppen, responstijden te verkorten en vermindert hiermee de risico’s in geval van nood en ondersteunt de productiviteitswinst. Alle informatiedata wordt in dit platform centraal opgeslagen, maar kan op een gebruiksvriendelijke wijze decentraal toegankelijk worden gemaakt.

Lancker Wolters beveiliging & ict is in het bezit van alle mogelijke certificaten en erkenningen in de beveiligingstechniek en met trots kunnen wij zeggen dat wij Platinum Certified Dealer Honeywell Integrated Security zijn. Als jij ook zo vooruitstrevend bent en je graag bij een top 10 beveiligings-bedrijven wilt werken neem dan contact met ons op en wellicht is er plek in onze Security Academy.

Specialisaties: Toegangscontrole, Buitenbeveiliging, Branddetectie, Camera Observatie, Hekwerken & Poorten, Bouwkundige Beveiliging, Technische Beveiliging, Alarmsystemen, Toegangstechniek, High Risk & VIP Security, Geintegreerde Systemen, and Cyber Security & ICT.

Werken bij Lancker Wolters beveiliging & ict

Jouw en onze ontwikkeling staat bij ons op de eerste plaats. Daarom bieden wij jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke cursussen of een volledige deeltijd opleidingen. Leren tijdens het werk ofwel de security academy. Of je nu een starter bent of een doorgewinterde expert. Wij stellen met jou een persoonlijk ontwikkelplan samen, hierbij combineren wij onze visie met jouw ambitie.

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram