Fieten & Roos - Issys Beveiligingstechniek

Informatie

Samen sterk! Fieten & Roos – Issys beveiligingstechniek in Hoogeveen is in 1996 opgericht en houden zich bezig met de aanleg, service en onderhoud van beveiligingssystemen voor zowel bedrijven als particulieren. Fieten & Roos werkt samen met Issys in Alkmaar en heeft sinds 2019 Kip Beveiligingstechniek overgenomen. Dit betekent een ruime dekking in het Noorden van Nederland met zeer interessante opdrachtgevers. De focus bij Fieten & Roos – Issys beveiligingstechniek ligt op camerasystemen (CCTV), inbraak-, brandbeveiliging, bouwkundige beveiliging, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole en video intercominstallaties.

Fieten en Roos - Issys Beveiligingstechniek

Locaties

Fieten & Roos – Issys beveiligingstechniek heeft kantoren en vacatures in Alkmaar en Hoogeveen.

Certificering

Om de hoge gewenste kwaliteit te borgen is Fieten & Roos – Issys Beveiligingstechniek op diverse vlakken gecertificeerd:

  • VCA
  • ISO 9001
  • NCP Erkend Branddetectiebedrijf
  • BORG Technisch Beveiligingsbedrijf
  • Erkend leerbedrijf

Het team beveiligingsspecialisten staat 24/7 en 365 dagen klaar om beveiligingsinstallaties te installeren en te onderhouden. Hoewel het niet vaak voorkomt hebben wij een goed werkend team met storingsmonteurs die direct klaar staan.

Klantenkring

Wij werken voornamelijk binnen het MKB segment op het hoogste beveiligingsniveau. Menig juwelier en autoshowroom hebben wij voorzien van een beveiligingssysteem, daarnaast verrichten wij werkzaamheden voor defensie en overheidsinstanties en natuurlijk is ook de particulier welkom bij ons. Wij gaan altijd uit van het allerbeste beveiligingssysteem maar houden natuurlijk wel rekening met de ligging, de te beveiligen producten, verzekeringseisen en de gebruikersvriendelijkheid.

Werken bij Fieten & Roos – Issys Beveiligingstechniek,

Werken bij ons betekent dat je aan de slag gaat op interessante projecten en dat je jezelf verder kan ontwikkelen. Wij staan zeker open voor monteurs binnen de elektrotechniek die zich verder willen ontwikkelen binnen de beveiligingstechniek. Minimaal een opleiding op MBO niveau 2 binnen de techniek is belangrijk maar het is nog belangrijker is dat je er zin in hebt om schoon, netjes te werken en volgens afspraak je werk verricht. Werken bij Fieten & Roos – Issys Beveiligingstechniek betekent dat je met plezier naar je werk gaat en dat lukt volgens ons het beste als wij regelmatig met elkaar in gesprek zijn en zorgen dat van onze kant altijd alles in orde is volgens afspraak.

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram