ENWIJ Beveiligingen

Informatie ENWIJ Beveiligingen

ENWIJ beveiligingen is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf dat vanuit Apeldoorn alarm-, brand- en inbraakpreventiesystemen installeert bij zowel particulieren als bedrijven, instellingen en organisaties. Al sinds 1984 zijn wij specialist als het om de beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand gaat. Hierbij leveren, installeren en onderhouden wij gespecialiseerde beveiligingssystemen voor klanten in Apeldoorn en omgeving.

Enwij Beveiligingstechniek

Door de combinatie van beveiligingstechniek en ICT is ENWIJ instaat om op het hoogste niveau beveiligingsinstallaties aan te leggen en te onderhouden. Door de afwisseling in projecten blijven de werkzaamheden interessant. De missie van Enwij als groep is om voor onze bestaande en toekomstige (nieuwe) relaties een partner in techniek te zijn.

Inbraakpreventie
ENWIJ beveiligingen is een Gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf en lid van Alarmgroep Nederland. Zo bent u ervan verzekerd dat uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligd is met een alarmsysteem dat voldoet aan alle overheids- en verzekeringseisen.

Camera Observatie
Om uw bedrijfspand te beveiligen kunt u naast een alarmsystemen ook kiezen voor één van onze camerasystemen. ENWIJ-beveiligingen heeft als beveiligingsbedrijf ruime ervaring met installatie en projectie van uiteenlopende camerabewakingssystemen.

Cyber Security
Dankzij de cybersecurity oplossing van Enwij krijgt u duidelijker zicht in de mogelijke risico’s rondom cybersecurity en compliance. De oplossing is speciaal ontwikkeld als aanvullende maatregel op de al bestaande beveiliging van uw ict netwerk. Deze innovatieve oplossing analyseert digitale verkeersstromen in real-time.

Werken bij ENWIJ Beveiligingen

Werken bij ENWIJ betekent samenwerken in een team met gepassioneerde collega’s die elkaar ondersteunen en aanvullen in hun specialisaties. Wij motiveren al onze medewerkers tot verdere specialisatie waardoor ons complete team op een hoger niveau kan samenwerken.

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram