ComSafe Beveiligingstechniek

Informatie over ComSafe Beveiligingstechniek

ComSafe biedt al ruim 16 jaar de beste en veiligste oplossingen op het terrein van beveiligingstechniek. ComSafe Beveiligingstechniek houdt zich bezig met het adviseren, installeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties.

ComSafe Beveiligingstechniek

Ervaring in de Beveiligingstechniek

Wij zijn een ervaren organisatie die de beste en voordeligste oplossingen biedt op het terrein van beveiligingstechniek. Ons werkgebied is voornamelijk de randstad maar wij werken landelijk. Wij installeren niet alleen hoogwaardige beveiligingsinstallaties maar zorgen er ook voor dat dit binnen een veilig netwerk gebeurt. Al onze medewerkers hebben goede kennis van IP techniek en netwerk protocollen. Een installatie kan nog zo goed zijn maar aangesloten via het internet kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. Wij leveren geen installatie op zonder aandacht te besteden aan het datanetwerk.

Onze goed getrainde medewerkers hebben ieder binnen hun eigen vakgebied een jarenlange expertise opgebouwd wat zorgt voor de garantie op een probleemloze installatie en zorgeloos functioneren daarvan. Wij zijn een erkend leerbedrijf en stellen al onze medewerkers in de gelegenheid om functiegerelateerde opleidingen te volgen.

Specialisatie

Inbraakbeveiliging

Als erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf verzorgen wij alle aspecten rond een alarminstallaties wij doen dit op alle denkbare beveiligingsniveaus.

Camerabewaking

Wij zijn specialist in het ontwerpen en installeren van een doelgericht camera-observatiesysteem. Onze camerasystemen werken preventief en worden ingezet op diverse situaties. Denk hierbij aan observatie, gezichtsherkenning, toegangscontrole en beveiliging.

Brand en ontruiming

Comsafe is een CIBV erkend branddetectiebedrijf en wij installeren en onderhouden professionele ontruimings- en brandmeldinstallaties.

Toegangscontrole

De installaties die wij installeren en onderhouden variëren van een klein systeem voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen die zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem of parkeerbeheersysteem.

Domotica

Via een beveiligd platform zijn wij instaat om alle door ons geïnstalleerde beveiligingssystemen en overige apparatuur te koppelen. Dit zorgt voor een verhoging van gemak, comfort, veiligheid en energiebewustzijn. ComSafe is de specialist in het integreren van systemen.

Werken bij ComSafe

Door een constante groei van ons bedrijf zijn wij bij ComSafe opzoek naar collega’s in diverse functies. Wij hebben altijd mogelijkheden voor een gesprek met gemotiveerd personeel wat zelfstandig kan werken en affiniteit heeft met techniek en open staat voor de nieuwste ontwikkelingen in beveiligingstechniek en automatisering.

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram