AAB Safety & Telecom

Informatie over AAB Safety & Telecom

AAB Safety & Telecom is een gespecialiseerd en gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf in Tilburg.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van elektronische inbraak preventie systemen. Daarnaast installeren wij een breed pakket aan beveiligingssystemen zoals CCTV (Camerabewaking), toegangscontrole en domotica. Wij leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Wij werken lokaal en een groot deel van ons klantenbestand bevindt zich in een straal van 50km rond Tilburg.

Logo Aab Beveiligingen

“Betrouwbaarheid in Beveiligingstechniek”

De kracht van AAB Safety & Telecom zit hem in snelheid van handelen en duidelijke / concrete afspraken maken. Hierdoor weten onze klanten waar ze aan toe zijn als ze zaken met ons doen. Wij staan 24/7 klaar om storingen op te lossen, dit kan online en indien nodig op locatie. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat het is om klaar te staan voor de klant en deze in al onze werkzaamheden centraal te stellen. Op het gebied van Beveiligingssystemen kunnen wij alle mogelijke producten leveren en installeren. Wij zijn dealer van Galaxy en Vanderbilt Industries.

Naast het leveren, installeren en onderhouden van beveiligingssystemen hebben wij ruime ervaring en expertise op het gebied van Telecom systemen (VoIP)

Werken bij AAB Safety & Telecom

Jouw en onze ontwikkeling staat bij ons op de eerste plaats. Daarom bieden wij jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke cursussen of een volledige deeltijd opleidingen. Leren tijdens het werk ofwel de security academy. Of je nu een starter bent of een doorgewinterde expert. Wij stellen met jou een persoonlijk ontwikkelplan samen, hierbij combineren wij onze visie met jouw ambitie.

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram