Vacature Technicus Beveiligingstechniek

logo TeqJob Beveiligingstechniek
In samenwerking met
lanckerwolterslogo trans

Ons profiel

Als Technicus Beveiligingstechniek en als beveiligingsmonteur bij Lancker Wolters realiseer je zelfstandig of in een team technisch geschoolde beveiligingsmonteurs beveiligingsprojecten. Wij zijn specialist op het gebied van complexe elektronische beveiligingen en maken gebruik van diverse toonaangevende merken. Wij zijn onder andere specialist op het Integrated Security Management Platform van Honywell en gecertificeerd installateur om deze systemen te installeren en te onderhouden. Dit betekend dat wij de hoogste klasse beveiligingssystemen kunnen leveren en kunnen combineren met toegangscontrole, camerasystemen, brandmeldinstallaties etc. etc. Daarnaast installeren wij natuurlijk de Galaxy, Dahua camerasystemen, hang & sluitwerk en beveiligde ict-systemen.

Jouw profiel

Jij bent nu een beveiligingsmonteur of elektromonteur met ervaring in de beveiligingstechniek en je bent opzoek naar een baan met meer zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, meer complexe beveiligingsinstallaties en waar je op grotere projecten een leidinggevende positie kan invullen. 

Je hebt een opleiding in de elektrotechniek, elektronica, ict, energietechniek of mechatronica. Hiernaast zijn een gezonde doses interesse en ambitie belangrijke aspecten. Het opleidingsniveau wat wij zoeken is minimaal MBO-3 eventueel aangevuld met een MBV of TBV. Ons kantoor is in Almere en bij voorkeur woon je binnen een straal van 30km rond Almere.

Als je op MBO-3/4  start binnen de beveiligingstechniek dan kan je snel doorgroeien  richting een specialisatie. Dit kan zijn: Service Technicus, Cyber security engineer, Werkvoorbereider, Accountmanager of als leidinggevende.

Wij bieden jou

Beveiligingsprojecten bij toonaangevende Nederlandse bedrijven zoals Shell, Endemol, Snowworld, Rabobank en diverse landelijke winkelketens. Daarnaast doen wij ook grotere particuliere objecten. Onderdelen die wij uitvoeren zijn:

  • Alarmsystemen
  • Cyber security en ICT
  • Toegangscontrole
  • Service en onderhoud
  • Camerasystemen

Opleidingsmogelijkheden (TBV, technicus beveiligingsinstallaties of een HBO traject) waardoor je kunt doorgroeien naar werkvoorbereider, engineer of projectleider zijn onderdeel van ons arbeidsvoorwaarden pakket. Dit betekend niet dat je een opleiding moet volgen maar wij stellen wel al onze medewerkers in de gelegenheid om trainingen / opleidingen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden: representatieve auto waar je ook privé gebruik van kan maken (hou wel rekening met een bijtelling), laptop, telefoon, 25 vrije dagen + 13 ADV, werkweek van 40 uur, vaste aanstelling en een marktconform salaris.

Ons team werkt goed samen, dat betekend veel contact onderling en waar het kan helpen wij elkaar. Dit betekend dat je er nooit alleen voor staat. Op kantoor hebben wij diverse specialisten die jou ondersteunen bij de installatie. En wij vinden het leuk om af en toe een feestje te vieren.

Baan voor de toekomst

Kernwaarden bij Lancker Wolters zijn innovatie en ontwikkelen, wij hebben regelmatig overleg met elkaar en product updates om te bespreken wat wij nodig hebben om ons bedrijf toekomstbestendig te houden. Wij werken met de nieuwste producten en testen ook vaak zelf om te bepalen of producten aan onze hoge kwaliteit voldoet. Door continu te ontwikkelen zijn wij een aantrekkelijke partij om mee samen te werken en zo hebben wij de afgelopen 36 jaar een mooi klantenbestand opgebouwd en deze groeit nog steeds. Het verloop in ons team is klein, onder andere realiseren wij dit door regelmatig met elkaar in gesprek te gaan en dingen die jouw of ons in de weg zitten met elkaar te bespreken. En wij laten iedereen in zijn waarde.

TEQJOB beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure

  • Sollicitatie: Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen altijd contact met je op.
  • 1st Contact: We laten een mailtje toekomen met de vraag wanneer en hoe we het beste contact kunnen hebben. Afhankelijk van jouw en onze behoefte kunnen we afspreken op een locatie die ons goed uitkomt, een skype gesprek hebben of telefonisch houden. Dit kan natuurlijk ook na werktijd, als het jou maar goed uitkomt.
  • Sollicitatiegesprek: Als we een match kunnen maken dan zal je op gesprek gaan bij onze klant / partner. Wij ondersteunen je hierbij en geven aan waar je rekening mee kan houden.
  • Vervolggesprek: Als alle partijen er een goed gevoel bij hebben dan zal er een tweede gesprek volgen bij onze klant / partner. Vaak worden dan ook het salaris, mogelijke startdatum en andere bijkomstige zaken besproken.
  • Je hebt een nieuwe baan: Wij blijven met jou en onze klant, partner contact houden en zullen je informeren met hoe het gaat en of er opmerkingen zijn.

Vacature Technicus Beveiligingstechniek

Heb je interesse in de vacature van technicus beveiligingstechniek of ga je liever eerst met mij in gesprek over andere mogelijkheden die wij hebben neem dan contact met mij op. Ik heb zelf 3 jaar werkervaring in de beveiligingstechniek als beveiligingsmonteur / werkvoorbereider / projectleider en ik heb veel contacten in de beveiligingstechniek. Je kan mij direct benaderen via de mail: [email protected] of telefonisch via 020-210 1500

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram