Beveiligingsmonteur opleiding

Beveiligingsmonteur opleiding

Volg een opleiding en ga direct aan de slag als monteur binnen de beveiligingstechniek! Bij vrijwel al onze aangesloten partners is het mogelijk om via een leer-/werktraject door te groeien naar een volwaardig monteur binnen de beveiligingstechniek. Je gaat aan de slag met de nieuwste producten binnen de beveiligingstechniek. Toegepaste beveiligingsmaatregelen zijn cameratoezicht, cyber security, inbraakinstallaties, toegangscontrole en branddetectie. Stuur je CV direct op en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Waarom een opleiding in de beveiligingstechniek

In de beveiligingstechniek zit een enorme toekomst. Beveiligingsinstallaties worden toegepast tegen inbraak, vandalisme, bescherming persoonsgegevens, brand, ongeoorloofd toegang tot gebouwen, woonhuizen en bouwplaatsen. Daarnaast zie je steeds meer van deze aspecten gecombineerd met elektrotechnische installaties / domotica / ICT naar elkaar toegroeien waarbij beveiligingstechniek de basis is. Je kan een prachtig ‘goed’ werkend datanetwerk hebben binnen je bedrijf of woonhuis, als deze niet goed beschermd is dan kan er enorme schade aangericht worden. Cyber security en netwerkbeheer zijn op dit moment grote ontwikkelgebieden binnen de beveiligingstechniek dus ook richting de ICT kan je aan de slag binnen de beveiligingstechniek.

Wat heb je nodig

Een vooropleiding op MBO 2-4 niveau of een afgeronde VMBO opleiding en een rijbewijs is een vereiste. Daarnaast ben je gemotiveerd om je werk als assistent beveiligingsmonteur te combineren met de opleiding MBV-Monteur Beveiligingsinstallaties. Jij neemt zelf voldoende initiatief om deze opleiding binnen de daarvoor gestelde tijdsperiode voldoende af te ronden. Waar nodig kunnen wij jou daarbij natuurlijk wel ondersteunen. Je krijgt alleen een contract voor onbepaalde tijd als je het diploma behaalt hebt voor deze opleiding. Je kan binnen een jaar een volwaardig monteur zijn via dit traject. Houd er rekening mee dat je geen contact met justitie gehad mag hebben in verband met een VB -Verklaring van Betrouwbaarheid.

  • Cameratoezicht
  • Inbraakbeveiliging
  • Branddetectiesystemen
  • Toegangscontrole
  • Programmeren
  • Service en onderhoud

Wat hebben wij jou te bieden

Het is een leuke baan met toekomst en een contract voor onbepaalde tijd (als je het MBV diploma hebt) en met voldoende groeimogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om door te groeien tot projectleider, als je gemotiveerd bent en tijd vrij maakt voor je studie.

Heb je er zin in

Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar dennis@teqjob.com. Ik zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
phoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram