Vacature Beveiligingsmonteur, Tilburg

Wij zijn opzoek naar beveiligingsmonteurs met ervaring in het installeren en onderhouden van middelgrote beveiligingssystemen. Bij ons krijg je een grote vrijheid in je werkzaamheden zolang de projecten volgens afspraak en op het gewenste kwaliteitsniveau uitgevoerd worden. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant. Installaties waar wij mee werken zijn van de merken Honeywell Galaxy en VanDerBilt Industries.

Beveiligingsinstallaties waar je in deze functie mee in aanraking komt zijn bij particuliere en zakelijke objecten (winkels, mkb bedrijven en kleine utiliteit). Wij installeren (camerabewaking) / CCTV-, toegangscontrole, inbraakbeveiliging-, telecom-, domotica- en intercomsystemen. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en daar bouw je in de loop van tijd ook een band mee op. Onze klanten verwachten dat je meedenkt in hun situatie en dat draagt bij aan de klanttevredenheid die wij in ons bestaan hebben opgebouwd. Wij draaien een 24/7 storingsdienst en deze vullen we in met een partner zodat iedereen evenredig ingezet wordt op deze dienst. Overigens kunnen wij tegenwoordig veel storingen online oplossen of tijdelijk isoleren zodat wij pas de volgende werkdag op locatie moeten zijn.

Wat kun je verwachten
Je komt te werken in een goed samenwerkend team (4 collega's) waarbij het normaal is dat wij elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Hoe mooi is het dat je collega je vrijdagmiddag om 13:00u komt helpen om samen de klus af te maken zodat je beide om 16:00u naar de zaak kan rijden om de week af te sluiten. In deze functie ga je nieuwe beveiligingsinstallatie installeren en service, onderhoud verrichten.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Beveiligingsmonteur, Tilburg

Een marktconform salaris (indicatie €3000,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit installatiebureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Servicemonteur Brandmeldinstallaties

Wij zijn opzoek naar kandidaten die ervaring hebben in de elektrotechniek, beveiligingstechniek als servicemonteur en graag willen doorgroeien tot specialist in brandmeldinstallaties. Natuurlijk staat deze vacature ook open voor kandidaten die ervaring hebben binnen de brandbeveiliging.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inbedrijfstellen, uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan brandmeldinstallaties. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie.

Als je nog niet in het bezit bent van het diploma ' Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties' dan bieden wij jou een opleidingstraject aan om dit te behalen.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2900,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Duurzaam (samen))werken is ons uitgangspunt ons personeelsverloop is erg laag omdat wij extra aandacht schenken aan een goede balans tussen privé en werk. Er werken bij ons nu ongeveer 180 medewerkers in diverse disciplines binnen de installatietechniek.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature.

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Servicemonteur Brandmeldinstallaties

Een marktconform salaris (indicatie €2900,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit installatiebureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature ICT Engineer Beveiligingstechniek

Vacature op, MBO-4 niveau, als ICT Engineer (Cyber security) binnen de beveiligingstechniek ben je onder andere verantwoordelijk voor veilige netwerkverbindingen.

ICT en Cyber security worden steeds belangrijker en complexer binnen de beveiligingstechniek, in deze functie ben jij er voor verantwoordelijk dat alle aangesloten systemen over beveiligde verbindingen aan elkaar gekoppeld worden. Kennis van IP techniek, VPN verbindingen en eenvoudige programmeringen zijn voor jou geen probleem. Je zal intern verder opgeleid worden in de beveiligingstechniek en cybersecurity. Dit bedrijf is een totaal aanbieder binnen de beveiligingstechniek; elektronische beveiliging, camerasystemen (CCTV), cloud oplossingen, toegangscontrole en beveiligingsmanagement. Vaak zijn ze werkzaam in het hogere segment zoals bij Shell, museums, sportcomplexen en villa's.

In deze functie zal je afhankelijk van jouw kennis van netwerktechnologie en Cyber security eerst ingezet worden als beveiligingsmonteur. Dit is belangrijk zodat je voldoende praktijkkennis en deze kennis kan vertalen binnen jouw werkgebied als ICT engineer beveiligingstechniek. Naar verloop van tijd afhankelijk van jouw ontwikkeling zal je steeds meer een specialist worden in de Cybersecurity.

Wat kun je verwachten
Wij werven voor deze vacature in opdracht van LanckerWolters beveiliging & ict. De kracht van Lancker Wolters zit hem vooral in de meerwaarde op het gebied van integratie van diverse systemen. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van het Honeywell Pro-Watch Platform. Dit platform verzamelt informatie vanuit meerdere systemen en integreert het om elke vorm van inbreuk op de beveiliging te stoppen, responstijden te verkorten en vermindert hiermee de risico’s in geval van nood en ondersteunt de productiviteitswinst. Alle informatiedata wordt in dit platform centraal opgeslagen, maar kan op een gebruiksvriendelijke wijze decentraal toegankelijk worden gemaakt.

Wat breng jij mee

Je hebt ervaring als binnen de ICT techniek als bijvoorbeeld helpdeskmedewerker en je woont in de omgeving van Almere. Bij voorkeur heb je ervaring met TCP/IP protocollen en beveiligingssystemen.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van ICT Engineer Beveiligingstechniek

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Technicus beveiligingsinstallaties

Bij ons wordt er gewerkt volgens de laatste standaard. LanckerWolters beveiliging & ICT is innovatief en menselijke omgang met elkaar staat op de eerste plaats. Heb jij ervaring als Beveiligingsmonteur en wil je nog een stap maken in jouw mogelijkheden reageer dan op deze vacature!!

In een leuk team ben jij verantwoordelijk om elektronische beveiligingen te installeren en te onderhouden en projectering. Op termijn is het zeker mogelijk om door te groeien naar de functie van engineer en projectmanager. Wij beveiligen niet alleen in de woningbouw of in de detailhandel maar wij focussen op complexe objecten als musea, overheidsgebouwen en industriële installaties. Wij beveiligen op alle niveaus en hebben de mogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie en ICT te combineren. Wij zijn expert op het gebied van het Honeywell Pro-Watch Platform. Alle disciplines op het gebied van elektronische en Cyber Security zijn beschikbaar binnen dit bedrijf.

Wat kun je verwachten
Een goed salaris, een representatieve auto van de zaak en een mobiele telefoon. Wij hebben projecten in heel Nederland en in België. Veel werknemers werken er al lange tijd bij ons en het verloop is minimaal. Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornnaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Ondanks dat de organisatie formeel georganiseerd is de saamhorigheid groot. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de beveiligingstechniek als beveiligingsmonteur en je woont in de omgeving van Almere. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit ons kantoor in Almere werken wij met ongeveer 24 collega’s. Als je interesse of ervaring hebt in  Cybersecurity of TCP/IP protocollen is dat een pre.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Senior Beveiligingsmonteur

In een leuk team ben jij verantwoordelijk om elektronische beveiligingen te installeren en te onderhouden en op termijn in een leidinggevende positie. Niet alleen in de woningbouw of in de detailhandel maar hier ga je ook prestigieus objecten als musea, overheidsgebouwen en banken elektronisch beveiligen. Dit bedrijf beveiligt op alle niveaus en heeft de mogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie en ICT te combineren. Ze zijn expert op het gebied van het Honeywell Pro-Watch Platform. Alle disciplines op het gebied van elektronische en Cyber Security zijn beschikbaar binnen dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de beveiligingstechniek en heeft in deze periode bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van elektrotechnisch beveiligingsinstallaties. Klanttevredenheid staat binnen dit bedrijf centraal en iedereen doet een stapje extra om dit te verwezenlijken. De kracht van dit beveiligingsbedrijf zit hem vooral in de meerwaarde van integratie, alle elektrotechnische installaties en beveiligingen worden waar mogelijk geïntegreerd op een centraal platform. Hierbij wordt alle data centraal opgeslagen en leert het systeem risicovolle situaties herkennen. Hierdoor worden responstijden verkort en de slagvaardigheid en de beveiligingsgraad op een hoger niveau geplaatst.van de installatie

Als Senior Elektrotechnisch Beveiligingsmonteur wordt je ingezet op de nieuwbouw en het service onderhoud van de beveiligingsinstallaties. Dit maakt het werk afwisselend en zo kun je zelf feedback geven op uitvoering van de werkzaamheden. Jij voorkomt dat er groter storingen ontstaan en bent in staat om een complexe programmering te lezen en te begrijpen. Bij de klant kijk je verder dan de elektronisch installatie en geeft aan wat voor consequenties veranderingen op de inrichting hebben met betrekking op de veiligheid. Dankzij het technische team waar jij onderdeel van uit maakt werken de onderdelen van de technische installaties zoals CCTV (camera beveiligingssystemen), toegangscontrole, beveiliging, brandmelding altijd 100%. Nederlandse taalvaardigheid is belangrijk in verband met de communicatie naar klanten en meldkamers.

Wat kun je verwachten
Een goed salaris, een representatieve auto van de zaak en een mobiele telefoon. Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar landelijke ervaring in de beveiligingstechniek en veel werknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal. Binnen de beveiligingstechniek zijn ze specialist in het koppelen van de diverse systemen. Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornnaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Ondanks dat de organisatie formeel georganiseerd is de saamhorigheid groot. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega’s. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Vacature Beveiligingsmonteur

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkopdrachten ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €2650,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega's. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalig" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur Camera systemen

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Elektromonteur Camera systemen moet je ervaring hebben als elektromonteur en zelfstandig kunnen werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhouden van de hardware en de bekabeling. Bij nieuwbouw betekend dit dat je alle camera's vakkundig installeert en de bekabeling aansluit op de server. Het programmeren wordt uitgevoerd door een andere firma waarmee je nauw gaat samenwerken. De werkzaamheden zijn landelijk dus hou er rekening mee dat je elke dag best wel wat reistijd hebt, hiertegenover staat een vergoeding als je langer dan 1 uur onderweg bent.

Wij werken alleen maar met professionele apparatuur en gereedschappen, wij zijn een bedrijf met grote ambitie en hebben een hoge kwaliteitsstandaard.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je bent in bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Bij voorkeur heb je natuurlijk ervaring met beveiligingscamera's maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Als Beveiligingsmonteur Camera systemen krijg je een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalige" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en iedereen menselijk met elkaar omgaat. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd, hiermee creëer je voor jezelf ook doorgroeimogelijkheden. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur in Amsterdam

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkopdrachten ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €2650,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega’s. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Aan de hand van gedigitaliseerde werkopdrachten los je storingen op, geef je advies en uitleg en voer je periodiek onderhoud uit. Wij hebben regelmatig productupdates en willen voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de beveiligingstechniek. Je rijdt je eigen planning in een goed onderhouden auto die voorzien is van het beste gereedschap en een eigen voorraad. Je bent zelfstandig aan het werk terwijl je deel uitmaakt van een goed georganiseerd team. Iedereen die bij ons aan het werk gaat krijgt een eigen ontwikkeltraject. Wij streven naar medewerkers met een zo groot mogelijke kennis zodat ook jij breed inzetbaar bent. Dit betekend Brandbeveiliging, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole en Cameratoezicht. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Als Servicetechnicus Beveiligingstechniek binnen de beveiligingstechniek is ervaring een belangrijke voorwaarde, nog belangrijker is dat je lol in je werk hebt. Wij zullen er alles aan doen dat je voorzien wordt van heldere werkbonnen, een vaste klantenkring en goed materiaal. Wij werken in een team van 15 medewerkers en willen de komende periode verder groeien. Dit betekend dat jij kan meegroeien binnen ons goed georganiseerde bedrijf. Iedereen heeft bij ons zeggenschap en wij helpen elkaar en zullen hierbij ook naar elkaar luisteren.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie € 3.000,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een opleidingstraject, mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die werkt bij ComSafe krijgt regelmatig product updates. Wij laten dan een productspecialist bij ons op kantoor uitleggen hoe de installatie en / of programmering werkt

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring binnen de elektrotechniek / beveiligingstechniek en je woont in de omgeving van Volendam. Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Dit is een afwisselende baan bij een leuk en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Grote beslissingen worden altijd met elkaar gemaakt. Het volgen van opleidingen is onderdeel van je functie en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over ComSafe beveiligingstechniek

<<< deze functie is ingevuld, neem contact met ons op voor andere mogelijkheden >>>

Vacature Service Coördinator beveiligingstechniek, voor een ervaren planner / coördinator hebben wij deze interessante functie beschikbaar in Heerhugowaard. Rechtstreeks dienstverband bij de werkgever.

Voor de functie van service coördinator zijn wij opzoek naar een kandidaat met minimaal 3 jaar ervaring. Bij voorkeur binnen de installatietechniek maar wij staan open voor iedereen met ervaring binnen de techniek. Jij bent het centrale punt van alle service gerelateerde activiteiten en houdt hierbinnen het overzicht. Samen met het serviceteam ben je verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud. In deze functie heb je nauw contact met onze klanten en weet storingen en werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd goed over te dragen aan de service engineers.

Naast het plannen en organiseren van de werkzaamheden ben je goed in staat om de administratie bij te houden. Je stel gemakkelijk prioriteiten, natuurlijk is stress een woord wat je niet kent en je kan goed communiceren in het Nederlands (mondeling en schriftelijk) en het Engels (mondeling).

Vacature Service Coördinator beveiligingstechniek

Wij bestaan ruim 50 jaar en sinds 10 jaar hebben wij een aparte beveiligingstechniek afdeling. Wij zijn in het bezit van alle noodzakelijke certificaten en werken alleen volgens de geldende normen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. En hiermee hebben wij een grote klantenkring op weten te bouwen die nog steeds groeit. Projecten die wij uitvoeren zijn onder andere scholen, kantoren, zorgcentra en grotere woonhuizen. Wij werken voornamelijk binnen het zakelijke segment.

Wat hebben wij jou te bieden:
Een marktconform salaris (indicatie €2800,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn 24 vrije dagen + 13 AVD en een goede pensioenregeling. Een 32-urige werkweek is bespreekbaar.

Jouw profiel

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Wat kun je verwachten

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid bij een leuk innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en iedereen menselijk met elkaar omgaat. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd, hiermee creëer je voor jezelf ook doorgroeimogelijkheden. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram