Vacature Beveiligingsmonteur, Tilburg

Wij zijn opzoek naar beveiligingsmonteurs met ervaring in het installeren en onderhouden van middelgrote beveiligingssystemen. Bij ons krijg je een grote vrijheid in je werkzaamheden zolang de projecten volgens afspraak en op het gewenste kwaliteitsniveau uitgevoerd worden. Wij zijn voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant. Installaties waar wij mee werken zijn van de merken Honeywell Galaxy en VanDerBilt Industries.

Beveiligingsinstallaties waar je in deze functie mee in aanraking komt zijn bij particuliere en zakelijke objecten (winkels, mkb bedrijven en kleine utiliteit). Wij installeren (camerabewaking) / CCTV-, toegangscontrole, inbraakbeveiliging-, telecom-, domotica- en intercomsystemen. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en daar bouw je in de loop van tijd ook een band mee op. Onze klanten verwachten dat je meedenkt in hun situatie en dat draagt bij aan de klanttevredenheid die wij in ons bestaan hebben opgebouwd. Wij draaien een 24/7 storingsdienst en deze vullen we in met een partner zodat iedereen evenredig ingezet wordt op deze dienst. Overigens kunnen wij tegenwoordig veel storingen online oplossen of tijdelijk isoleren zodat wij pas de volgende werkdag op locatie moeten zijn.

Wat kun je verwachten
Je komt te werken in een goed samenwerkend team (4 collega's) waarbij het normaal is dat wij elkaar ondersteunen en helpen waar nodig. Hoe mooi is het dat je collega je vrijdagmiddag om 13:00u komt helpen om samen de klus af te maken zodat je beide om 16:00u naar de zaak kan rijden om de week af te sluiten. In deze functie ga je nieuwe beveiligingsinstallatie installeren en service, onderhoud verrichten.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Beveiligingsmonteur, Tilburg

Een marktconform salaris (indicatie €3000,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit installatiebureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur

Wij streven een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na en dat lukt ons al 35 jaar met als gevolg dat onze klantenkring snel groter wordt. Vanwege deze sterke groei zijn wij opzoek naar elektro-, beveiligingsmonteurs die ons team komen versterken. Belangrijk in deze functie is dat je in staat bent om de verwachtingen bij onze klanten weet te overtreffen. Dit doe je door altijd een 100% werkende installatie op te leveren en een goede indruk achter te laten.

Wij leveren camerasystemen, inbraakmeldinstallaties, toegangscontrolesystemen, (complexe) brandmeldinstallaties en security managementsystemen. Je zal voornamelijk aan het werk gaan bij bedrijven, winkels, scholen en overheden. Naast nieuwbouw en inbedrijfstellingen zal je ingezet worden op de service voor het onderhouden van onze installaties en het oplossen van storingen.

Als monteur beveiligingstechniek heb je in ieder geval ervaring in het aanleggen van elektrotechnische installaties. Als je daarnaast al ervaring hebt binnen de beveiligingstechniek dan heeft dat zeker onze voorkeur. Je komt bij ons maar zelden in de ruwbouw omdat wij het aanleggen van het leidingwerk meestal uitbesteden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie € 2.600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als beveiligingsmonteur of als elektromonteur en je woont in de omgeving van Apeldoorn. Bij voorkeur heb je ervaring met beveiligingscamera’s, IP-technologie en toegangscontrole systemen.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor deze baan
Dit is een afwisselende baan bij een leuk en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over Enwij beveiligingen

Vacature Senior Beveiligingsmonteur

In een leuk team ben jij verantwoordelijk om elektronische beveiligingen te installeren en te onderhouden en op termijn in een leidinggevende positie. Niet alleen in de woningbouw of in de detailhandel maar hier ga je ook prestigieus objecten als musea, overheidsgebouwen en banken elektronisch beveiligen. Dit bedrijf beveiligt op alle niveaus en heeft de mogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie en ICT te combineren. Ze zijn expert op het gebied van het Honeywell Pro-Watch Platform. Alle disciplines op het gebied van elektronische en Cyber Security zijn beschikbaar binnen dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de beveiligingstechniek en heeft in deze periode bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van elektrotechnisch beveiligingsinstallaties. Klanttevredenheid staat binnen dit bedrijf centraal en iedereen doet een stapje extra om dit te verwezenlijken. De kracht van dit beveiligingsbedrijf zit hem vooral in de meerwaarde van integratie, alle elektrotechnische installaties en beveiligingen worden waar mogelijk geïntegreerd op een centraal platform. Hierbij wordt alle data centraal opgeslagen en leert het systeem risicovolle situaties herkennen. Hierdoor worden responstijden verkort en de slagvaardigheid en de beveiligingsgraad op een hoger niveau geplaatst.van de installatie

Als Senior Elektrotechnisch Beveiligingsmonteur wordt je ingezet op de nieuwbouw en het service onderhoud van de beveiligingsinstallaties. Dit maakt het werk afwisselend en zo kun je zelf feedback geven op uitvoering van de werkzaamheden. Jij voorkomt dat er groter storingen ontstaan en bent in staat om een complexe programmering te lezen en te begrijpen. Bij de klant kijk je verder dan de elektronisch installatie en geeft aan wat voor consequenties veranderingen op de inrichting hebben met betrekking op de veiligheid. Dankzij het technische team waar jij onderdeel van uit maakt werken de onderdelen van de technische installaties zoals CCTV (camera beveiligingssystemen), toegangscontrole, beveiliging, brandmelding altijd 100%. Nederlandse taalvaardigheid is belangrijk in verband met de communicatie naar klanten en meldkamers.

Wat kun je verwachten
Een goed salaris, een representatieve auto van de zaak en een mobiele telefoon. Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar landelijke ervaring in de beveiligingstechniek en veel werknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal. Binnen de beveiligingstechniek zijn ze specialist in het koppelen van de diverse systemen. Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornnaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Ondanks dat de organisatie formeel georganiseerd is de saamhorigheid groot. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega’s. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Vacature Beveiligingsmonteur

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkopdrachten ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €2650,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega's. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalig" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur, MBO-3

Afhankelijk van de projecten waar wij mee bezig zijn krijg je van de planning door waar je aan de slag kan. Dit kan een klein of groot nieuwbouwproject zijn of een dag service / onderhoud. Grotere projecten voor je vaak uit met meerdere collega's en de wat kleinere projecten heb je vaak zelf in beheer en maak je zelf afspraken met de opdrachtgever. Wij werken over het algemeen in de luxere woningbouw en het mkb, dit kan een winkel, kantoor of opslag zijn maar wij werken ook aan speciale opdrachten voor landelijke organisaties. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een (CCTV) camera systemen voor diverse onbemande tankstations. Dit zijn doorlopende opdrachten met vaste afspraken. Bekabeling laten we bij nieuwbouwprojecten vaak uitvoeren door een ander bedrijf en wij specialiseren ons in de installatie van alle beveiligingsapparatuur. Binnen woningen werken wij vaak met draadloze systemen, hierbij is kennis van Wifi systemen, (TCP/IP) en Firewalls belangrijk. Heb je deze kennis nog niet dan kan je bij ons een cursus volgen.

Ervaring als elektromonteur niveau 3 is een pre omdat je dan goed weet wat het inhoud om zelfstandig via werkbonnen te werken. In de functie van beveiligingsmonteur werk je zelfstandig binnen een eigen rayon, je wordt ingezet op nieuwbouw en op service / onderhoud.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Onze opdrachtgevers zijn bijna allemaal een erkende leerbedrijven, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je bent in bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Bij voorkeur heb je natuurlijk ervaring met beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Je wilt meer vrijheid en zelfstandigheid in je functie en wilt jezelf verder ontwikkelen binnen een werkgebied wat in beweging is. Je neemt graag initiatief maar weet wel goed je tijd te verdelen en hier effectief mee om te gaan. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur Camera systemen

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Elektromonteur Camera systemen moet je ervaring hebben als elektromonteur en zelfstandig kunnen werken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhouden van de hardware en de bekabeling. Bij nieuwbouw betekend dit dat je alle camera's vakkundig installeert en de bekabeling aansluit op de server. Het programmeren wordt uitgevoerd door een andere firma waarmee je nauw gaat samenwerken. De werkzaamheden zijn landelijk dus hou er rekening mee dat je elke dag best wel wat reistijd hebt, hiertegenover staat een vergoeding als je langer dan 1 uur onderweg bent.

Wij werken alleen maar met professionele apparatuur en gereedschappen, wij zijn een bedrijf met grote ambitie en hebben een hoge kwaliteitsstandaard.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je bent in bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Bij voorkeur heb je natuurlijk ervaring met beveiligingscamera's maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Als Beveiligingsmonteur Camera systemen krijg je een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalige" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en iedereen menselijk met elkaar omgaat. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd, hiermee creëer je voor jezelf ook doorgroeimogelijkheden. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur in Amsterdam

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkopdrachten ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €2650,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega’s. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

<<< deze functie is ingevuld, neem contact met ons op voor andere mogelijkheden >>>

Vacature Service Coördinator beveiligingstechniek, voor een ervaren planner / coördinator hebben wij deze interessante functie beschikbaar in Heerhugowaard. Rechtstreeks dienstverband bij de werkgever.

Voor de functie van service coördinator zijn wij opzoek naar een kandidaat met minimaal 3 jaar ervaring. Bij voorkeur binnen de installatietechniek maar wij staan open voor iedereen met ervaring binnen de techniek. Jij bent het centrale punt van alle service gerelateerde activiteiten en houdt hierbinnen het overzicht. Samen met het serviceteam ben je verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud. In deze functie heb je nauw contact met onze klanten en weet storingen en werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd goed over te dragen aan de service engineers.

Naast het plannen en organiseren van de werkzaamheden ben je goed in staat om de administratie bij te houden. Je stel gemakkelijk prioriteiten, natuurlijk is stress een woord wat je niet kent en je kan goed communiceren in het Nederlands (mondeling en schriftelijk) en het Engels (mondeling).

Vacature Service Coördinator beveiligingstechniek

Wij bestaan ruim 50 jaar en sinds 10 jaar hebben wij een aparte beveiligingstechniek afdeling. Wij zijn in het bezit van alle noodzakelijke certificaten en werken alleen volgens de geldende normen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. En hiermee hebben wij een grote klantenkring op weten te bouwen die nog steeds groeit. Projecten die wij uitvoeren zijn onder andere scholen, kantoren, zorgcentra en grotere woonhuizen. Wij werken voornamelijk binnen het zakelijke segment.

Wat hebben wij jou te bieden:
Een marktconform salaris (indicatie €2800,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn 24 vrije dagen + 13 AVD en een goede pensioenregeling. Een 32-urige werkweek is bespreekbaar.

Jouw profiel

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Wat kun je verwachten

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid bij een leuk innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en iedereen menselijk met elkaar omgaat. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd, hiermee creëer je voor jezelf ook doorgroeimogelijkheden. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur in Weert

Wij zijn een door de techniek gedreven installatiebedrijf waar de eigenaar van Alarmpoint zelf ook nog steeds alarminstallaties aanlegt omdat hij dit gewoon leuk vindt om te doen. Wij zijn een familiebedrijf waar de saamhorigheid groot is en wij luisteren ook echt naar elkaar. Hoe complexer de beveiligingsinstallatie hoe interessanter wij het vinden om onze schouders er onder te zetten. Wij werken met een team van 8 collega'. Ben jij ook een echte techneut en wil jij je graag verder ontwikkelen in de beveiligingstechniek lees dan snel verder of reageer direct.

Als Beveiligingsmonteur kom je in aanraking met grote bedrijfsinstallaties en met particuliere objecten, de balans hiertussen is ongeveer 50/50. Je wordt ingezet op de nieuwbouw en het onderhouden van door ons geïnstalleerde beveiligingsinstallaties. Wij doen voornamelijk alarminstallaties maar steeds meer in combinatie met een camera systeem, CCTV. De uitdaging zit hem in de afwisseling van deze baan omdat wij met een relatief klein team werken ga je allround ingezet worden. Dit betekend ook dat je regelmatig in nieuwe situaties terecht komt maar dan is onze kracht dat wij elkaar graag helpen.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, mobiele telefoon, 24 vrije dagen en 13 ADV. Hou er rekening mee dat de beschikbaar gesteld auto niet privé en voor woon-werk verkeer gebruikt kan worden. Hiernaast kennen wij een gezamenlijke gratificatie (bonus) als het goed gaat met ons bedrijf en stellen wij een persoonlijke bonus in het vooruitzicht als je inzet goed is. De saamhorigheid is binnen dit bedrijf groot, er heerst een informele cultuur en zoals eerder aangegeven zijn wij allemaal echte techneuten.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Wij hebben mogelijkheden voor kandidaten die nu nog in de elektrotechniek werkzaam zijn en zich graag specialiseren in de beveiligingstechniek. En natuurlijk als jij een ervaren beveiligingsmonteur bent dan wordt je ook direct op een overeenkomstig niveau ingezet.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Dit is een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over Alarmpoint

 

Vacature Monteur Beveiligingsinstallaties

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkbonnen ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je natuurlijk ervaring met beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega's. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalig" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over Fieten & Roos - Issys Beveiligingstechniek

 

hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram