Vacature, Technicus beveiligingsmonteur

Waar het gemiddelde technisch beveiligingsbedrijf stopt, starten wij. Wij houden ons bezig met de hoogst mogelijke beveiligingsprotocollen, voor musea, banken, overheidsinstanties (Ministerie van Defensie) en projecten die niet zo snel bekend zullen zijn bij het grote publiek. Wij werken landelijk hou rekening met af en toe enige reistijd, waar natuurlijk een vergoeding tegenover staat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, jouw werkgebied is omgeving Helmond.

Voor het goed in vullen van deze vacature zijn wij opzoek naar kandidaten die aantoonbare ervaring hebben in de beveiligingstechniek. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een antecedentenonderzoek, dit onderzoek gaat verder dan een standaard VOG. Dit is een volgende stap in je carrière als jij jezelf wilt ontwikkelen tot specialist in de beveiligingstechniek en wil gaan werken aan hoogwaardige projecten waar de kwaliteit en veiligheid echt nageleefd wordt.

Je gaat aan de slag in een goed samenwerkend team bij een gestructureerde organisatie. In deze functie zal de focus het meest liggen op toegangsbeveiliging en observatie (camera systemen), dit zijn complexe installaties die onderdeel deel zijn van het totale beveiligingssysteem. Als je bij ons aan het werk gaat zal je niet alleen aan de slag gaan met inbraakbeveiliging, de focus ligt bij ons op volledige security systemen. Als technicus geef je leiding aan 2 tot 4 monteurs en ben je verantwoordelijk voor het juist opleveren van de projecten. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en overleg je met de projectleiding de werkzaamheden, voorwaarden en uitdagingen.

Wat kun je verwachten
Een interessante werkomgeving waarbij je op plekken komt die vaak voor andere niet toegankelijk zijn. Je hebt een geheimhoudingsplicht en zal ook niet met iedereen mogen praten over het werk wat je doet. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: samenwerken, van elkaar leren en plezier hebben in je werk. Service onderhoud en een roulerende storingsdienst zijn onderdeel van deze functie. Je krijgt de beschikking over een representatieve leaseauto die ook privé gebruikt mag worden, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, winstregeling en een pensioenregeling. Het eerste jaar zal je aan de slag gaan via detachering om vervolgens in vaste dienst te gaan bij de opdrachtgever.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Technicus Beveiligingsmonteur in Helmond

Een marktconform salaris (indicatie €3500,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een degelijke pensioenvoorziening, winstdelingsregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en natuurlijk een zakelijke auto waar je ook privé mee kan rijden. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. Wij hebben als doel dat iedereen die bij ons werkt een zo breed mogelijk kennis bezit over CCTV, beveiliging, brandmelding en ICT. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot en samenwerking is een belangrijk onderdeel. Wij ambiëren een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, na 9 maanden detavast ga je rechtstreeks in dienst bij de werkgever met een contract voor onbepaalde tijd.

Vacature Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Sinds 1974 behoren wij tot één van de meest veelzijdige gespecialiseerde beveiligingsbedrijven in Nederland. Door deze grote ervaring hebben wij een mooie klantenkring op weten te bouwen waarbij ook diverse overheidsinstanties onderdeel van zijn. Wij kunnen een totaalpakket aan beveiligingsaspecten aanbieden zoals beveiliging-, brandmeld-, camera-, en toegangscontrole installaties. Wij zijn op alle aspecten binnen de beveiligingstechniek gecertificeerd.

Als Servicetechnicus Beveiligingstechniek binnen de beveiligingstechniek is ervaring een belangrijke voorwaarde, nog belangrijker is dat je plezier in je werk hebt. Je zal grotendeels ingezet worden op service en onderhoud maar hou er rekening mee dat jouw ervaring ook regelmatig nodig is op nieuwbouwprojecten. Ook kan het voorkomen dat je de leiding hebt op nieuwbouwprojecten. Naast de reguliere werkzaamheden hebben wij ook een storingsdienst waarin jij mee gaat draaien. Wij zullen er alles aan doen dat je voorzien wordt van heldere werkbonnen en instructies, een vaste klantenkring en goed materiaal. Veel werkzaamheden vinden plaats in het Noorden van Nederland. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kun je jouw kennis bij ons vergroten door het volgen van opleidingen en cursussen. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot en samenwerken is een belangrijke kernwaarde in ons bedrijf.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie € 3.100,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een opleidingstraject, mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die bij ons werkt krijgt regelmatig product updates. Wij laten dan een product specialist bij ons op kantoor uitleggen hoe de installatie en / of programmering werkt

Wat breng jij mee als Servicetechnicus Beveiligingstechniek

De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring binnen de elektrotechniek / beveiligingstechniek en je woont in de omgeving van Den Helder. Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur
Dit is een afwisselende baan bij een leuk en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Grote beslissingen worden altijd met elkaar gemaakt. Het volgen van opleidingen is onderdeel van je functie en wordt gestimuleerd.

TeqJob beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature Beveiligingsmonteur

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkopdrachten ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €2650,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega's. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur

Een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalig" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat direct in dienst bij de werkgever!

Technicus Beveiligingstechniek omgeving Apeldoorn

Geen woningen meer beveiligen met 4 zones of het moet een villa zijn met een waarde van enkele miljoenen waarbij het alarmsysteem onderdeel is van een complete domotica installatie. Wij gaan verder waar het gemiddelde beveiligingsinstallatiebedrijf stopt. Woonobjecten zijn overigens maar een klein deel van ons klantenbestand, wij werken veel voor de overheid (ziekenhuizen, politie en ministerie van defensie). In de beveiligingstechniek zijn wij marktleider op het hoge segment, kom jij ons team versterken?

In de functie van Technicus Beveiligingstechniek geef je leiding op beveiligingsprojecten aan 3 tot 6 monteurs, je bent verantwoordelijk voor jouw team, jij houdt het overzicht en draagt zorg voor een soepele installatie en bij de oplevering stel je samen met de klant en de projectleider het systeem in bedrijf.

Wij zijn opzoek naar beveiligingsmonteurs / service engineers / technicus beveiligingsinstallaties die in het bezit zijn van een TBV (technicus beveiligingsinstallaties) / MBV (monteur beveiligingsinstallaties) en enkele jaren ervaring in de beveiligingstechniek. Dit is een volgende stap in jouw carrière, meer verantwoordelijkheid, grotere projecten, en de mogelijkheid om verder te ontwikkelen tot engineer in de beveiligingstechniek. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een antecedentenonderzoek en dat gaat verder dan een standaard VOG.

Als technicus beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van beveiligingsinstallaties (CCTV), toegangscontrole, detectie en centrale en geef je leiding aan het project. Je ondersteund externe partijen bij de bekabeling en bent het aanspreekpunt voor de klant of projectleiding. Je zal regelmatig cursussen volgen voor product updates en in overleg kan je een meerjarige opleiding volgen om jezelf nog verder te ontwikkelen. Bij het inbedrijfstellen ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Je gaat aan de slag in een goed samenwerkend team bij een gestructureerde organisatie. In deze functie zal de focus het meest liggen op toegangsbeveiliging en observatie, dit zijn complexe systemen die onderdeel deel zijn van de totale beveiligingsinstallatie.

Wat kun je verwachten
Een interessante werkomgeving waarbij je op plekken komt die vaak voor andere niet toegankelijk zijn. Je hebt een geheimhoudingsplicht en zal ook niet met iedereen mogen praten over het werk wat je doet. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: samenwerken, van elkaar leren en plezier hebben in je werk. Je krijgt de beschikking over een representatieve leaseauto die ook privé gebruikt mag worden, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, winstregeling en een pensioenregeling. Het eerste jaar zal je aan de slag gaan via detachering om vervolgens in vaste dienst te gaan bij de opdrachtgever.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur

Een marktconform salaris (indicatie €3200,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een degelijke pensioenvoorziening, winstdelingsregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. Wij hebben als doel al onze medewerkers zo breed als mogelijk op te leiden in de CCTV, beveiliging, brandmelding en ICT. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot en samenwerking is een belangrijk onderdeel. Wij ambiëren een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je start via detavast en op termijn ga je rechtstreeks in dienst bij de werkgever.

Vacature Assistent projectleider beveiligingstechniek

Als assistent projectleider / werkvoorbereider in de beveiligingstechniek zorg jij ervoor dat onze projecten efficiënt, volgens planning verlopen. Jij weet het overzicht te houden tussen de lopende projecten, de beschikbaarheid van tijd, materialen en beschikbare monteurs. In deze baan zal geen dag hetzelfde zijn, je moet er plezier in hebben om oplossingen te bedenken waar andere nog niet bij stil hebben gestaan.

Wij zijn een goed georganiseerd / gestructureerd bedrijf met meerdere vestigingen en wij geven iedereen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zijn vak met behulp van trainingen en opleidingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er voor al onze medewerkers een goede privé / werkbalans is.

Wat kun je verwachten
In deze functie ben jij de inkoper, planner, calculator en het interne aanspreekpunt voor onze monteurs en de klanten (bij technische vragen). Je hebt dagelijks overleg met de projectmanager beveiligingstechniek over de voortgang en de status van alle actuele projecten. Je bent altijd al vroeg betrokken bij de beveiligingsprojecten en zo kun je deze met jouw ervaring en inzicht succesvol afronden. Voor de oplevering stel jij de logboeken samen en zorgt dat deze update blijven. Binnen de afdeling werkvoorbereiding beveiligingstechniek draag je samen met onze veiligheidscoördinator de verantwoordelijkheid voor ISO, VCA en Borg. Specifieke ervaring in de beveiligingstechniek is mooi meegenomen, belangrijker is dat je enige ervaring hebt als werkvoorbereider en een hekel hebt aan losse eindjes

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!\

Deze baan is ook geschikt voor een servicemonteur, beveiligingsmonteur die graag wil doorgroeien of een werkvoorbereider uit een ander vakgebied die zich graag verder wil ontwikkelen in de beveiligingstechniek.

Waarom zou je kiezen voor de baan van Assistent projectleider beveiligingstechniek

Een marktconform salaris (indicatie €3400,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden naar projectmanager en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit installatiebureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Technicus Beveiligingstechniek omgeving Zwolle

Geen woningen meer beveiligen met 4 zones of het moet een villa zijn met een waarde van enkele miljoenen waarbij het alarmsysteem onderdeel is van een complete domotica installatie. Wij gaan verder waar het gemiddelde beveiligingsinstallatiebedrijf stopt. Woonobjecten zijn overigens maar een klein deel van ons klantenbestand, wij werken veel voor de overheid (ziekenhuizen, politie en ministerie van defensie). In de beveiligingstechniek zijn wij marktleider op het hoge segment, kom jij ons team versterken?

In de functie van Technicus Beveiligingstechniek geef je leiding op beveiligingsprojecten aan 3 tot 6 monteurs, je bent verantwoordelijk voor jouw team, jij houdt het overzicht en draagt zorg voor een soepele installatie en bij de oplevering stel je samen met de klant en de projectleider het systeem in bedrijf.

Wij zijn opzoek naar beveiligingsmonteurs / service engineers / technicus beveiligingsinstallaties die in het bezit zijn van een TBV (technicus beveiligingsinstallaties) / MBV (monteur beveiligingsinstallaties) en enkele jaren ervaring in de beveiligingstechniek. Dit is een volgende stap in jouw carrière, meer verantwoordelijkheid, grotere projecten, en de mogelijkheid om verder te ontwikkelen tot engineer in de beveiligingstechniek. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een antecedentenonderzoek en dat gaat verder dan een standaard VOG.

Als technicus beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van beveiligingsinstallaties (CCTV), toegangscontrole, detectie en centrale en geef je leiding aan het project. Je ondersteund externe partijen bij de bekabeling en bent het aanspreekpunt voor de klant of projectleiding. Je zal regelmatig cursussen volgen voor product updates en in overleg kan je een meerjarige opleiding volgen om jezelf nog verder te ontwikkelen. Bij het inbedrijfstellen ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Je gaat aan de slag in een goed samenwerkend team bij een gestructureerde organisatie. In deze functie zal de focus het meest liggen op toegangsbeveiliging en observatie, dit zijn complexe systemen die onderdeel deel zijn van de totale beveiligingsinstallatie.

Wat kun je verwachten
Een interessante werkomgeving waarbij je op plekken komt die vaak voor andere niet toegankelijk zijn. Je hebt een geheimhoudingsplicht en zal ook niet met iedereen mogen praten over het werk wat je doet. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: samenwerken, van elkaar leren en plezier hebben in je werk. Je krijgt de beschikking over een representatieve leaseauto die ook privé gebruikt mag worden, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, winstregeling en een pensioenregeling. Het eerste jaar zal je aan de slag gaan via detachering om vervolgens in vaste dienst te gaan bij de opdrachtgever.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur

Een marktconform salaris (indicatie €3200,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een degelijke pensioenvoorziening, winstdelingsregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. Wij hebben als doel al onze medewerkers zo breed als mogelijk op te leiden in de CCTV, beveiliging, brandmelding en ICT. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot en samenwerking is een belangrijk onderdeel. Wij ambiëren een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je start via detavast en op termijn ga je rechtstreeks in dienst bij de werkgever.

Vacature Bouwkundig servicemonteur in de beveiligingstechniek

Als bouwkundig servicemonteur werk je grotendeels zelfstandig, werkbonnen ontvang je in overleg met de planning. Wij werken met een geautomatiseerd administratiesysteem. Onze specialiteit is de montage / service van rolluiken, hang- & sluitwerk, daarnaast hebben wij specialisten in dienst voor toegangscontrole- en alarmsystemen. In de functie van bouwkundig servicemonteur ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de installatie van rolluiken / rolhekken en hang- en sluitwerk. Af en toe kom je in aanraking met elektronische beveiligingssystemen, als back-up hebben wij daar ook specialisten voor in dienst. Wij streven er naar om al onze teamleden te ontwikkelen tot allround monteurs. Als je nog geen MBV hebt dan zal je die via ons op korte termijn gaan halen.

Deze functie is goed geschikt voor een mechanisch- of bouwkundig buitendienstmonteur / timmerman die opzoek is naar meer afwisseling. Regelmatig zal je uitgedaagd worden om oplossingen te bieden aan situaties die niet van te voren bekend zijn.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Amsterdam en grotendeels voor een vaste klantenkring. Wij zijn in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek en kunnen systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij verschillende overheidsinstanties onze bouwkundige beveiligingssystemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €3100,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die bij ons werkt is in het bezit van een MBV en als je dat nog niet hebt dan helpen wij jou omdat zo snel als mogelijk te behalen als je bij ons in dienst komt.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring in de techniek als monteur en je woont in de omgeving van Amsterdam / Zaandam. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie in de buitendienst maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestiging in Amsterdam werken wij met ongeveer 6 collega’s.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van bouwkundig servicemonteur

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities.

TEQJOB beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature Werkvoorbereider beveiligingstechniek in Nieuwegein

Werken bij één van de grootste beveiligingsinstallateurs van Nederland betekend altijd interessante projecten, doorgroeimogelijkheden en diverse ontwikkelplannen. Wij werken vaak in samenwerking met onze andere onderdelen, utiliteit, woningbouw en infra en in ons bijna 100 jarige bestaan kunnen wij met trots terugkijken op prestigieuze projecten in heel Nederland.

Het onderdeel beveiligingstechniek is nog een relatief jong onderdeel van ons bedrijf en dit zie je terug in onze cultuur en manier van werken, snel schakelen, veel eigen verantwoordelijkheid, compleet nieuwe werklocatie in Nieuwegein, goede samenwerking maar altijd de hoogste kwaliteit nastreven.

Wat kun je verwachten

Hou er rekening mee dat wij voor grote instanties werken zoals ziekenhuizen, gevangenissen, onderwijsinstellingen en diverse overheidsinstanties. Dit bied kansen maar ook bijzondere uitdagingen. Dit betekend ook dat wij altijd met de nieuwste apparatuur werken en er regelmatig product updates zijn. Wij werken samen met ongeveer 60 collega's.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur

Bij ons geniet je vrijheid in je werk, dit betekend flexibele werktijden en wij streven een goede balans tussen werk en privé na. Wij hebben een eigen academie met veel ontwikkel- en opleidingstrajecten. Een werkplekvergoeding om thuis te kunnen werken, een smartphone en een laptop. Wij hebben voor iedereen die bij ons komt werken altijd twee introductiedagen zodat je snel contact kan leggen met jouw betrokken collega's. 25 vrije dagen en 13 ATV dagen en een salaris tussen de € 3.000,oo en de € 3.900,00 afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

TeqJob beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature servicemonteur beveiligingstechniek in Amsterdam

Als servicemonteur beveiligingstechniek werk je grotendeels zelfstandig, werkbonnen ontvang je in overleg met de planning. Wij werken met een geautomatiseerd administratiesysteem. Onze specialiteit is de montage / service van rolluiken, hang- & sluitwerk, toegangscontrole en alarminstallaties. In deze functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor bouwkundige beveiligingsmaatregelen en daarnaast zal je af en toe in aanraking komen met elektronische beveiligingssystemen maar daar hebben wij ook specialisten voor in dienst. Wij streven er naar om al onze teamleden te ontwikkelen tot allround monteurs.

Deze functie is goed geschikt voor een buitendienstmonteur die opzoek is naar meer afwisseling. Regelmatig zal je uitgedaagd worden om oplossingen te bieden aan situaties die niet van te voren bekend zijn.

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Amsterdam en grotendeels voor een vaste klantenkring. Wij zijn in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek en kunnen systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij verschillende overheidsinstanties onze bouwkundige beveiligingssystemen aanleggen en onderhouden.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €3100,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die bij ons werkt is in het bezit van een MBV en als je dat nog niet hebt dan helpen wij jou omdat zo snel als mogelijk te behalen als je bij ons in dienst komt.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring in de techniek als monteur en je woont in de omgeving van Amsterdam. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie in de buitendienst maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestiging in Amsterdam werken wij met ongeveer 6 collega’s.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van servicemonteur beveiligingstechniek

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities.

TEQJOB beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature, Technicus beveiligingsmonteur

Waar het gemiddelde technisch beveiligingsbedrijf stopt, starten wij. Wij houden ons bezig met de hoogst mogelijke beveiligingsprotocollen, voor musea, banken, overheidsinstanties (Ministerie van Defensie) en projecten die niet zo snel bekend zullen zijn bij het grote publiek. Wij werken landelijk hou rekening met af en toe enige reistijd, waar natuurlijk een vergoeding tegenover staat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Amersfoort, jouw werkgebied is groot Utrecht.

Voor het goed in vullen van deze vacature zijn wij opzoek naar kandidaten die aantoonbare ervaring hebben in de beveiligingstechniek. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een antecedentenonderzoek, dit onderzoek gaat verder dan een standaard VOG. Dit is een volgende stap in je carrière als jij jezelf wilt ontwikkelen tot specialist in de beveiligingstechniek en wil gaan werken aan hoogwaardige projecten waar de kwaliteit en veiligheid echt nageleefd wordt.

Je gaat aan de slag in een goed samenwerkend team bij een gestructureerde organisatie. In deze functie zal de focus het meest liggen op toegangsbeveiliging en observatie (camera systemen), dit zijn complexe installaties die onderdeel deel zijn van het totale beveiligingssysteem. Als je bij ons aan het werk gaat zal je niet alleen aan de slag gaan met inbraakbeveiliging, de focus ligt bij ons op volledige security systemen. Als technicus geef je leiding aan 2 tot 4 monteurs en ben je verantwoordelijk voor het juist opleveren van de projecten. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en overleg je met de projectleiding de werkzaamheden, voorwaarden en uitdagingen.

Wat kun je verwachten
Een interessante werkomgeving waarbij je op plekken komt die vaak voor andere niet toegankelijk zijn. Je hebt een geheimhoudingsplicht en zal ook niet met iedereen mogen praten over het werk wat je doet. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: samenwerken, van elkaar leren en plezier hebben in je werk. Service onderhoud en een roulerende storingsdienst zijn onderdeel van deze functie. Je krijgt de beschikking over een representatieve leaseauto die ook privé gebruikt mag worden, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, winstregeling en een pensioenregeling. Het eerste jaar zal je aan de slag gaan via detachering om vervolgens in vaste dienst te gaan bij de opdrachtgever.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Technicus Beveiligingsmonteur in Utrecht

Een marktconform salaris (indicatie €3500,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een degelijke pensioenvoorziening, winstdelingsregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en natuurlijk een zakelijke auto waar je ook privé mee kan rijden. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. Wij hebben als doel dat iedereen die bij ons werkt een zo breed mogelijk kennis bezit over CCTV, beveiliging, brandmelding en ICT. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot en samenwerking is een belangrijk onderdeel. Wij ambiëren een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, na 9 maanden detavast ga je rechtstreeks in dienst bij de werkgever met een contract voor onbepaalde tijd.

hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram