Vacature, Technicus beveiligingsmonteur

Waar het gemiddelde technisch beveiligingsbedrijf stopt, starten wij. Wij houden ons bezig met de hoogst mogelijke beveiligingsprotocollen, voor musea, banken, overheidsinstanties (Ministerie van Defensie) en projecten die niet zo snel bekend zullen zijn bij het grote publiek. Wij werken landelijk hou rekening met af en toe enige reistijd, waar natuurlijk een vergoeding tegenover staat. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, jouw werkgebied is omgeving Helmond.

Voor het goed in vullen van deze vacature zijn wij opzoek naar kandidaten die aantoonbare ervaring hebben in de beveiligingstechniek. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een antecedentenonderzoek, dit onderzoek gaat verder dan een standaard VOG. Dit is een volgende stap in je carrière als jij jezelf wilt ontwikkelen tot specialist in de beveiligingstechniek en wil gaan werken aan hoogwaardige projecten waar de kwaliteit en veiligheid echt nageleefd wordt.

Je gaat aan de slag in een goed samenwerkend team bij een gestructureerde organisatie. In deze functie zal de focus het meest liggen op toegangsbeveiliging en observatie (camera systemen), dit zijn complexe installaties die onderdeel deel zijn van het totale beveiligingssysteem. Als je bij ons aan het werk gaat zal je niet alleen aan de slag gaan met inbraakbeveiliging, de focus ligt bij ons op volledige security systemen. Als technicus geef je leiding aan 2 tot 4 monteurs en ben je verantwoordelijk voor het juist opleveren van de projecten. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en overleg je met de projectleiding de werkzaamheden, voorwaarden en uitdagingen.

Wat kun je verwachten
Een interessante werkomgeving waarbij je op plekken komt die vaak voor andere niet toegankelijk zijn. Je hebt een geheimhoudingsplicht en zal ook niet met iedereen mogen praten over het werk wat je doet. Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn: samenwerken, van elkaar leren en plezier hebben in je werk. Service onderhoud en een roulerende storingsdienst zijn onderdeel van deze functie. Je krijgt de beschikking over een representatieve leaseauto die ook privé gebruikt mag worden, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, winstregeling en een pensioenregeling. Het eerste jaar zal je aan de slag gaan via detachering om vervolgens in vaste dienst te gaan bij de opdrachtgever.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Technicus Beveiligingsmonteur in Helmond

Een marktconform salaris (indicatie €3500,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Een degelijke pensioenvoorziening, winstdelingsregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en natuurlijk een zakelijke auto waar je ook privé mee kan rijden. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. Wij hebben als doel dat iedereen die bij ons werkt een zo breed mogelijk kennis bezit over CCTV, beveiliging, brandmelding en ICT. De saamhorigheid binnen ons bedrijf is groot en samenwerking is een belangrijk onderdeel. Wij ambiëren een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, na 9 maanden detavast ga je rechtstreeks in dienst bij de werkgever met een contract voor onbepaalde tijd.

Vacature Zelfstandig Beveiligingsmonteur in Almere

De techniek is altijd in ontwikkeling maar binnen de beveiligingstechniek komen zo veel aspecten samen dat stilstaan ook echt achteruitgang is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wetgeving rond persoonsgegevens, CCTV met gezichtsherkenning, kunstmatige intelligentie en big data.

Bij LanckerWolters zijn ze hier actief mee bezig en hebben ook een concrete toekomstvisie hierin, ze zijn niet voor niks als één van de weinige beveiligingsbedrijven Platinum Certified Integrator van Honeywell Integrated Systems.

Wat kun je verwachten
Een afwisselende baan bij een mooi en innovatief bedrijf dat een snelle ontwikkeling doormaakt en waar jij ook mooie carrière stappen kunt maken. Een rechtstreeks dienstverband bi de werkgever. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw ambities.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als elektromonteur of beveiligingsmonteur en je woont in de omgeving van Almere. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit ons kantoor in Almere werken wij met ongeveer 24 collega’s.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Zelfstandig Beveiligingsmonteur in Almere

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur met ervaring in Katwijk

Interessante projecten zoals luxe villa's, bedrijfspanden, winkels en monumentale panden, wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van CCTV, Alarmsystemen en Bouwkundige beveiligingen. Met een ruime ervaring hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd en komen er wekelijks nieuwe klanten bij. Kom jij ons team versterken en onze klanten voorzien van hoogwaardige beveiligingsinstallaties?

Wij zijn zeker niet het grootste technisch beveiligingsbedrijf maar door onze goede samenwerking en tevreden klanten groeien wij snel. Naast elektronische beveiliging installeren wij ook bouwkundige beveiligingsmaatregelen zoals hang- en sluitwerk. Een goede beveiliging is afhankelijk van de zwakste schakel en wij willen een zo breed mogelijk pakket aanbieden. Dit maakt het werken bij ons ook interessant omdat je vaak verschillende werkzaamheden doet.

Enige ervaring in de beveiligingstechniek is noodzakelijk voor een goede invulling van de functie van beveiligingsmonteur. En we staan zeker open voor elektromonteurs die ervaring hebben met de installatie van CCTV installaties of toegangscontrole systemen en graag aan de slag gaan in de beveiligingstechniek.

Wat kun je verwachten
Als beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van diverse soorten beveiligingsinstallaties en bouwkundige maatregelen. Wij geven iedereen die bij ons werkt de kans om zich te ontwikkelen en verder te specialiseren, dit kan in de brandbeveiliging, alarminstallaties, camerasystemen of toegangscontrole. Je gaat meedraaien in de servicedienst en dat betekend af en toe ook standby diensten draaien. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten. Vaak kan je dan op afstand de storing oplossen maar hou er rekening mee dat je ook regelmatig op locatie moet zijn. Iedereen in ons team krijgt de beschikking over een representatieve auto die goed ingericht is en voorzien is van alle noodzakelijke gereedschappen. Wij hebben 24 vrije dagen en 13 ADV dagen en wij zijn flexibel als je privé tijd nodig hebt en deze op een ander moment wilt compenseren. Als je nog geen ervaring hebt in de beveiligingstechniek willen wij graag in je investeren om allround inzetbaar te zijn. Dit betekend wel dat je rekening moet houden met een iets lagere beloning. Dus schroom niet, als deze functie jouw aanspreekt reageer dan direct.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur in Katwijk

Een marktconform salaris (indicatie €3000,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit beveiligingsbedrijf kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TEQJOB beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature Field Service Technician Beveiligingstechniek, in de omgeving van Amsterdam. Bij een gerenommeerd beveiligingsbedrijf ben jij verantwoordelijk voor de installatie en service van beveiligingsinstallaties.

Bij dit bedrijf staat geen enkel beveiligingssysteem op zichzelf, toegangscontrole, beveiliging, rookmelding, camerabeveiliging, branddetectie, hekwerken en ICT geïntegreerd op één platform. Alle beveiligingstechnieken zijn uitvoerbaar en te combineren door dit installatiebureau. Als je in bezit bent van een TBV of MBV kan je hier direct zelfstandig aan het werk. Anders krijg je een opleidingstraject aangeboden en zal je ingezet worden in een team of koppel en samen complexe beveiligingsinstallaties gaan aanleggen. Voorwaarde is wel dat een opleiding hebt afgerond op MBO 3/4 niveau in een technische richting.

Wij vragen

Wij bieden

Solliciteren

Na de ontvangst van jouw sollicitatie op de vacature van Field Service Technician Beveiligingstechniek neem ik binnen één werkdag contact met je op en wij bespreken dan direct de mogelijkheden. TeqJob bemiddelt alleen in banen rechtstreeks bij de werkgever met als uitgangspunt een vast dienstverband. Geef aan op het reactie formulier als je liever na 17:00u gebeld wilt worden.


Vacature Field Service Technician Beveiligingstechniek

Dit bedrijf neemt geen genoegen met de installatie van 'slechts' een alarminstallatie. Het samenbrengen van de diverse beveiligingsinstallatie op één platform maakt ze uniek in Nederland. Op dit product hebben ze bijna de hoogste certificering en dat maakt het werken bij dit bedrijf echt interessant. Je komt in aanraking met high security maar ook met particuliere installaties.

Ze werken voor landelijke opdrachtgevers en in verschillende beveiligingsklassen, de objecten die ze beveiligen zijn:

Naast de installatie van de hardware ben je ook in staat om de software waar nodig aan te passen en te controleren. Zeker bij het in bedrijf stellen van een installatie is dit erg belangrijk, hou er rekening mee dat je in teamverband gaat werken en dat in de uitvoering meerdere beveiligingsmonteurs werkzaam zijn. Zeker bij grotere projecten wordt van te voren afgesproken wie welke taak op zich neemt.

Wat kun je verwachten als Servicemonteur beveiligingsinstallaties?

Een goed salaris, een representatieve auto van de zaak en een mobiele telefoon. Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar landelijke ervaring in de beveiligingstechniek en veel werknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal. Binnen de beveiligingstechniek zijn ze specialist in het koppelen van de diverse systemen. Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Ondanks dat de organisatie formeel georganiseerd is de saamhorigheid groot. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Solliciteren op deze vacature

Is je interesse gewekt en wil je solliciteren of wil je meer informatie ontvangen over de vacature Field Service Technician Beveiligingstechniek? Neem contact met mij op, ik reageer binnen één werkdag. Stuur je CV naar [email protected] of gebruik het formulier bij deze vacature. Voor meer informatie kun je altijd een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen via ✆ 06 1499 8469. Interviewen doen wij bij voorkeur online via Skype. Het is mijn prioriteit dat jij aan het werkt gaat bij een werkgever waar jij je goed bij voelt! <reageer op deze vacature> of gebruik de knop rechtsboven.

Vacature Monteur Beveiligingsinstallaties

Wij vinden het belangrijk om met plezier naar ons werk te gaan en we zullen er alles aan doen dat jij bij ons ook dat gevoel hebt. Wij werken voornamelijk in de regio Alkmaar en grotendeels voor een vaste klantenkring. Onze specialiteit is het installeren en onderhouden van camerasystemen (CCTV). Maar natuurlijk kom je ook in aanraking met andere beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrole en brandbeveiliging. Omdat wij in het bezit zijn van alle noodzakelijke certificering binnen de beveiligingstechniek kunnen wij systemen aanleggen op het hoogst mogelijke beveiligingsniveau. Het interessante hiervan is dat wij ook bij overheidsinstanties en defensie onze systemen aanleggen en onderhouden.

Als Monteur Beveiligingsinstallaties werk je grotendeels zelfstandig, je werkbonnen ontvang je via de geautomatiseerde planning. Hiernaast is er natuurlijk regelmatig contact op kantoor en telefonisch. Je wordt ingezet worden op service en onderhoud en nieuwbouw van beveiligingsinstallaties. Het grootste gedeelte van onze klantenkring bestaat uit midden- en klein bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt regelmatig product-updates en er bestaan diverse mogelijkheden om verder te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als beveiligingsmonteur of elektromonteur met affiniteit voor beveiligingstechniek en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Vanuit onze vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar werken wij met ongeveer 24 collega's. Onze vestiging in Alkmaar is nog niet zo groot als in Hoogeveen maar onze groeiambitie wel!

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van beveiligingsmonteur

Een afwisselende baan bij een leuk "kleinschalig" en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over Fieten & Roos - Issys Beveiligingstechniek

 

Vacature Senior Beveiligingsmonteur

In een leuk team ben jij verantwoordelijk om elektronische beveiligingen te installeren en te onderhouden en op termijn in een leidinggevende positie. Niet alleen in de woningbouw of in de detailhandel maar hier ga je ook prestigieus objecten als musea, overheidsgebouwen en banken elektronisch beveiligen. Dit bedrijf beveiligt op alle niveaus en heeft de mogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie en ICT te combineren. Ze zijn expert op het gebied van het Honeywell Pro-Watch Platform. Alle disciplines op het gebied van elektronische en Cyber Security zijn beschikbaar binnen dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de beveiligingstechniek en heeft in deze periode bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van elektrotechnisch beveiligingsinstallaties. Klanttevredenheid staat binnen dit bedrijf centraal en iedereen doet een stapje extra om dit te verwezenlijken. De kracht van dit beveiligingsbedrijf zit hem vooral in de meerwaarde van integratie, alle elektrotechnische installaties en beveiligingen worden waar mogelijk geïntegreerd op een centraal platform. Hierbij wordt alle data centraal opgeslagen en leert het systeem risicovolle situaties herkennen. Hierdoor worden responstijden verkort en de slagvaardigheid en de beveiligingsgraad op een hoger niveau geplaatst.

Als Senior Elektrotechnisch Beveiligingsmonteur wordt je ingezet op de nieuwbouw en het service onderhoud van de beveiligingsinstallaties. Dit maakt het werk afwisselend en zo kun je zelf feedback geven op uitvoering van de werkzaamheden. Jij voorkomt dat er groter storingen ontstaan en bent in staat om een complexe programmering te lezen en te begrijpen. Bij de klant kijk je verder dan de elektronisch installatie en geeft aan wat voor consequenties veranderingen op de inrichting hebben met betrekking op de veiligheid. Dankzij het technische team waar jij onderdeel van uit maakt werken de onderdelen van de technische installaties zoals CCTV (camera beveiligingssystemen), toegangscontrole, beveiliging, brandmelding altijd 100%. Nederlandse taalvaardigheid is belangrijk in verband met de communicatie naar klanten en meldkamers.

Wat kun je verwachten
Een goed salaris, een representatieve auto van de zaak en een mobiele telefoon. Dit bedrijf heeft ruim 30 jaar landelijke ervaring in de beveiligingstechniek en veel werknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal. Binnen de beveiligingstechniek zijn ze specialist in het koppelen van de diverse systemen. Iedereen kent elkaar hier nog bij de voornnaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Ondanks dat de organisatie formeel georganiseerd is de saamhorigheid groot. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat breng jij mee als Senior Beveiligingsmonteur

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je woont in de omgeving van Alkmaar. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Wij werken samen met een partner in Tilburg en hebben ook mogelijkheden in de omgeving Den Bosch en Tilburg.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature Beveiligingsmonteur omgeving Den Bosch

Bij ons wordt er gewerkt volgens de laatste standaard. Wij zijn een innovatief bedrijf en menselijke omgang met elkaar staat op de eerste plaats. Heb jij ervaring als Beveiligingsmonteur en wil je nog een stap maken in jouw mogelijkheden reageer dan op deze vacature!!

In een leuk team ben jij verantwoordelijk voor de installatie en het onderhouden van elektronische beveiligingen. Niet alleen in de woningbouw of in de detailhandel maar hier ga je ook prestigieus objecten als musea, overheidsgebouwen en banken elektronisch beveiligen. Wij beveiligen op alle niveaus en hebben de mogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie en ICT te combineren. Wij zijn expert op het gebied van het Honeywell Pro-Watch Platform. Alle disciplines op het gebied van elektronische beveiliging, ICT en Cyber Security zijn beschikbaar binnen ons bedrijf.

Wat kun je verwachten

Een goed salaris, een representatieve auto van de zaak en een mobiele telefoon. Wij hebben projecten in heel Nederland en in België. Veel werknemers werken al lange tijd bij ons en het verloop is minimaal. Iedereen kent elkaar bij ons nog bij de voornaam (of bijnaam) en er is ook een grote onderlinge collegialiteit. De werkvoorbereiding, projectleiding en de uitvoering werken op elk project nauw samen en leren van elkaar. Doorgroeien en specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen. Wij hebben een 2de vestiging in Almere waar wij veel mee samenwerken.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de beveiligingstechniek als beveiligingsmonteur en je woont in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Bij voorkeur heb je ervaring met service / onderhoud en installatie van beveiligingscamera’s en alarminstallaties maar motivatie en de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker. Wij zijn een kleine organisatie, wij werken samen met een partner in Almere en samen werken er bij ons 30 medewerkers in de beveiligingstechniek. Als je interesse of ervaring hebt in  Cybersecurity of TCP/IP protocollen is dat een pre.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur in omgeving Den Bosch

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat direct in dienst bij de werkgever!

Vacature Beveiligingsmonteur Noord-Holland

Vind jij het leuk om dagelijks onze klanten te ondersteunen met de installatie en het onderhouden van de nieuwste apparatuur binnen de beveiligingstechniek. Wij hebben regelmatig product updates en willen voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de beveiligingstechniek. Je rijdt je eigen planning in een goed onderhouden auto  die voorzien is van goed gereedschap en een eigen voorraad. Je bent zelfstandig aan het werk terwijl je deel uitmaakt van een goed georganiseerd team. Iedereen die bij ons aan het werk gaat krijgt een eigen ontwikkeltraject. Wij streven naar medewerkers met een zo groot mogelijke kennis zodat ook jij breed inzetbaar bent. Dit betekend Brandbeveiliging, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole en Cameratoezicht. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Als Beveiligingsmonteur is ervaring mooi meegenomen maar wij vinden het veel belangrijker dat je gemotiveerd bent. Wij werken in een team van 14 medewerkers en willen de komende periode verder groeien. Dit betekend dat jij kan meegroeien binnen onze goed georganiseerde bedrijf. Iedereen heeft bij ons zeggenschap en wij helpen elkaar en zullen hierbij ook naar elkaar luisteren.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie € 2.600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een opleidingstraject, mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die werkt bij ComSafe krijgt regelmatig product updates. Wij laten dan een product specialist bij ons op kantoor uitleggen hoe de installatie en / of programmering werkt

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring binnen de elektrotechniek / beveiligingstechniek en je woont in de omgeving van Volendam.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur Noord-Holland

Een afwisselende baan bij een leuk en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Kijk hier voor meer informatie over ComSafe beveiligingstechniek

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature Servicemonteur Beveiliging, Noord-Holland

Vind jij het leuk om dagelijks onze klanten te ondersteunen met de installatie en het onderhouden van de nieuwste apparatuur binnen de beveiligingstechniek. Wij hebben regelmatig product updates en willen voorop lopen in de ontwikkelingen binnen de beveiligingstechniek. Je rijdt je eigen planning in een goed onderhouden auto  die voorzien is van goed gereedschap en een eigen voorraad. Je bent zelfstandig aan het werk terwijl je deel uitmaakt van een goed georganiseerd team. Iedereen die bij ons aan het werk gaat krijgt een eigen ontwikkeltraject. Wij streven naar medewerkers met een zo groot mogelijke kennis zodat ook jij breed inzetbaar bent. Dit betekend Brandbeveiliging, Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole en Cameratoezicht. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Als je bij ons werkt zorgen wij ervoor dat je ook goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en klanten goed kunt adviseren.

Als Beveiligingsmonteur is ervaring mooi meegenomen maar wij vinden het veel belangrijker dat je gemotiveerd bent. Wij werken in een team van 14 medewerkers en willen de komende periode verder groeien. Dit betekend dat jij kan meegroeien binnen onze goed georganiseerde bedrijf. Iedereen heeft bij ons zeggenschap en wij helpen elkaar en zullen hierbij ook naar elkaar luisteren.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie € 2.600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een opleidingstraject, mobiele telefoon en 24 vrije dagen en 13 adv-dagen. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien met ondersteuning in een opleiding. Iedereen die bij ons werkzaam is krijgt regelmatig product updates. Wij laten dan een product specialist bij ons op kantoor uitleggen hoe de installatie en / of programmering werkt.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring binnen de elektrotechniek / beveiligingstechniek en je woont in de omgeving van Volendam.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Servicemonteur Beveiliging, Noord-Holland

Een afwisselende baan bij een leuk en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

TeqJob doet het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als doel een contract voor onbepaalde tijd.

Vacature Servicemonteur Beveiligingsmonteur

Ben jij in het bezit van een MBO-4 opleiding en heb je ervaring binnen de elektrotechniek dan hebben wij diverse mogelijkheden om door te groeien naar een baan binnen de beveiligingstechniek.

Je gaat service en onderhoud verrichten aan bestaande installaties, afhankelijk van jouw ervaring zullen deze beveiligingsinstallaties meer of minder complex zijn. De installaties waar je mee in aanraking komt zijn:

En hou er rekening mee dat er met de huidige moderne installaties steeds meer software en ICT werkzaamheden bij komen kijken. Binnen deze functie zal je ook een aantal keer per jaar meelopen in de storingsdienst. Dit betekend dat je vrij bent met de mogelijkheid dat je opgeroepen wordt voor een storing. Natuurlijk staat hier een passende vergoeding tegenover.

Wat kun je verwachten
Afhankelijk van jouw ervaring ontvang je een concurrerend salaris en een goed ingerichte representatieve auto die in overleg ook privé te gebruiken is (hou wel rekening met bijtelling).

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Een afgeronde MBO-4 opleiding in de elektrotechniek of een vergelijkbare richting. Je bent bereid (of in bezit) om een MBV / TBV opleiding te gaan volgen. En bij voorkeur enige ervaring in de installatie van beveiligingsinstallaties. Omdat je in deze functie zeer regelmatig contact hebt met klanten is een goede kennis van de Nederlandse taal noodzakelijk.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Servicemonteur Beveiligingstechniek

Een afwisselende baan met een goed toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram