Commerciële Beveiligingsmonteur in Zeeland

Wat is vereist?
MBO-4
Min. 2 jaar
Nederlands
Beveiligingstechniek
MBV / TBV
Wat krijg je?
Goes
€2400 - €2900 br/mnd
32 - 40 uur p/w
24 + 13 ADV (voltijd)
Bedrijfsauto
Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen in vaste banen binnen de beveiligingstechniek. Neem voor meer informatie over onze vacatures contact op via (✆ 020 210 1500)

Vacature Commerciële Beveiligingsmonteur in Zeeland

Wij willen graag ons montage team versterken met een beveiligingsmonteur die een commerciële inslag heeft en op termijn wil doorgroeien naar adviseur in de beveiligingstechniek. Dit betekend dat je via ons een ontwikkeltraject krijgt aangeboden en dat je naast de reguliere werkzaamheden als beveiligingsmonteur de klanten gaat adviseren en inzicht gaat geven waar een goede beveiligingsinstallatie aan moet voldoen. Wij zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Ervaring is in deze functie noodzakelijk omdat je dan goed weet waar je over praat en in je advies ook rekening houdt met de praktijk.

Wij bestaan ruim 70 jaar en hebben in deze periode een mooie klantenkring opgebouwd in onder ander de zorg, het bedrijfsleven, landelijke winkelketens en diverse overheidsinstellingen. Andere werkzaamheden die wij uitvoeren zijn telecommunicatie en zorgsystemen. Wij zijn expert in systeemintegraties via een Cloud platform wat voor al onze klanten op individueel niveau ingericht wordt. Dit maakt het werken bij ons extra interessant omdat je via deze weg met veel verschillende technieken en systemen in aanraking komt.

Wat kun je verwachten
Als adviserend beveiligingsmonteur krijg je bij ons een individuele  inwerkperiode, dit betekend dat we samen in gesprek gaan en een ontwikkelpakket samenstellen. Op termijn zal je afhankelijk van jouw ontwikkeling steeds meer richting commercieel medewerker doorgroeien. Het voordeel van dit ontwikkeltraject is dat je goed op de hoogte bent van de praktijk en deze ervaring mee kan nemen in je uiteindelijke advies. Binnen ons bedrijf zijn voldoende mogelijkheden en onze voorkeur gaat er naar uit dat iedereen op de juiste plek zit, alleen dan ga je met plezier naar je werk en kunnen wij onze werkzaamheden met een hoge kwaliteit aanbieden.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • MBO werk en denkniveau
  • goede kennis van beveiligingstechniek
  • MBV, TBV is een pre
  • minimaal 2 jaar ervaring

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur

Een marktconform salaris (indicatie €2700,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Wij zijn innovatief en gaan graag uitdagingen aan, duurzaamheid, een moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Sollicitatieprocedure

  • Sollicitatie: Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen altijd contact met je op.
  • 1st Contact: We laten een mailtje toekomen met de vraag wanneer en hoe we het beste contact kunnen hebben. Afhankelijk van jouw en onze behoefte kunnen we afspreken op een locatie die ons goed uitkomt, een skype gesprek hebben of telefonisch houden. Dit kan natuurlijk ook na werktijd, als het jou maar goed uitkomt.
  • Sollicitatiegesprek: Als we een match kunnen maken dan zal je op gesprek gaan bij onze klant / partner. Wij ondersteunen je hierbij en geven aan waar je rekening mee kan houden.
  • Vervolggesprek: Als alle partijen er een goed gevoel bij hebben dan zal er een tweede gesprek volgen bij onze klant / partner. Vaak worden dan ook het salaris, mogelijke startdatum en andere bijkomstige zaken besproken.
  • Je hebt een nieuwe baan: Wij blijven met jou en onze klant, partner contact houden en zullen je informeren met hoe het gaat en of er opmerkingen zijn.

De baan van je dromen

Natuurlijk kan het zijn dat deze baan niet helemaal is waar je naar opzoek bent. Neem dan contact met ons op want binnen ons netwerk van klanten zijn niet altijd alle vacatures zichtbaar. Wij hebben regelmatig contact met onze klanten en weten wat de mogelijkheden zijn naast hun actuele vacatures. Neem contact op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.
Meer informatie over deze vacature

Reageer direct

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram