ICT Engineer Beveiligingstechniek in Almere

Wat is vereist?
MBO-4
2 - 4 jaar
Nederlands
Beveiligingstechniek
ICT
Wat krijg je?
Almere
€2800 - €3400 br/mnd
32 - 40 uur p/w
24 + 13 ADV (voltijd)
Reiskostenvergoeding
Gecertificeerd beveiligingsbedrijf, bestaan ruim 34 jaar, specialisatie CCTV, Toegangscontrole, Cyber Security.

Vacature ICT Engineer Beveiligingstechniek

Vacature op, MBO-4 niveau, als ICT Engineer (Cyber security) binnen de beveiligingstechniek ben je onder andere verantwoordelijk voor veilige netwerkverbindingen.

ICT en Cyber security worden steeds belangrijker en complexer binnen de beveiligingstechniek, in deze functie ben jij er voor verantwoordelijk dat alle aangesloten systemen over beveiligde verbindingen aan elkaar gekoppeld worden. Kennis van IP techniek, VPN verbindingen en eenvoudige programmeringen zijn voor jou geen probleem. Je zal intern verder opgeleid worden in de beveiligingstechniek en cybersecurity. Dit bedrijf is een totaal aanbieder binnen de beveiligingstechniek; elektronische beveiliging, camerasystemen (CCTV), cloud oplossingen, toegangscontrole en beveiligingsmanagement. Vaak zijn ze werkzaam in het hogere segment zoals bij Shell, museums, sportcomplexen en villa's.

In deze functie zal je afhankelijk van jouw kennis van netwerktechnologie en Cyber security eerst ingezet worden als beveiligingsmonteur. Dit is belangrijk zodat je voldoende praktijkkennis en deze kennis kan vertalen binnen jouw werkgebied als ICT engineer beveiligingstechniek. Naar verloop van tijd afhankelijk van jouw ontwikkeling zal je steeds meer een specialist worden in de Cybersecurity.

Wat kun je verwachten
Wij werven voor deze vacature in opdracht van LanckerWolters beveiliging & ict. De kracht van Lancker Wolters zit hem vooral in de meerwaarde op het gebied van integratie van diverse systemen. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van het Honeywell Pro-Watch Platform. Dit platform verzamelt informatie vanuit meerdere systemen en integreert het om elke vorm van inbreuk op de beveiliging te stoppen, responstijden te verkorten en vermindert hiermee de risico’s in geval van nood en ondersteunt de productiviteitswinst. Alle informatiedata wordt in dit platform centraal opgeslagen, maar kan op een gebruiksvriendelijke wijze decentraal toegankelijk worden gemaakt.

Wat breng jij mee

Je hebt ervaring als binnen de ICT techniek als bijvoorbeeld helpdeskmedewerker en je woont in de omgeving van Almere. Bij voorkeur heb je ervaring met TCP/IP protocollen en beveiligingssystemen.

  • MBO-4 werk- en denkniveau
  • ervaring in de elektrotechniek / beveiligingstechniek
  • kennis van- en ervaring met ICT
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van ICT Engineer Beveiligingstechniek

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Sollicitatieprocedure

  • Sollicitatie: Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen altijd contact met je op.
  • 1st Contact: We laten een mailtje toekomen met de vraag wanneer en hoe we het beste contact kunnen hebben. Afhankelijk van jouw en onze behoefte kunnen we afspreken op een locatie die ons goed uitkomt, een skype gesprek hebben of telefonisch houden. Dit kan natuurlijk ook na werktijd, als het jou maar goed uitkomt.
  • Sollicitatiegesprek: Als we een match kunnen maken dan zal je op gesprek gaan bij onze klant / partner. Wij ondersteunen je hierbij en geven aan waar je rekening mee kan houden.
  • Vervolggesprek: Als alle partijen er een goed gevoel bij hebben dan zal er een tweede gesprek volgen bij onze klant / partner. Vaak worden dan ook het salaris, mogelijke startdatum en andere bijkomstige zaken besproken.
  • Je hebt een nieuwe baan: Wij blijven met jou en onze klant, partner contact houden en zullen je informeren met hoe het gaat en of er opmerkingen zijn.

De baan van je dromen

Natuurlijk kan het zijn dat deze baan niet helemaal is waar je naar opzoek bent. Neem dan contact met ons op want binnen ons netwerk van klanten zijn niet altijd alle vacatures zichtbaar. Wij hebben regelmatig contact met onze klanten en weten wat de mogelijkheden zijn naast hun actuele vacatures. Neem contact op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.
Meer informatie over deze vacature

Reageer direct

Informatie

TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram